VIDEO. Dans provocator, alaturi de un barbat cunoscut in showbiz! Ilinca Vandici incinge atmosfera la “Bravo, ai stil!”

Autor: Bogdan Mihai

Intregul moment, in Gala eliminatorie a showului de sambata seara.

Surprizele se tin lant la “Bravo, ai stil!”, in editia de maine seara a show-ului, Ilinca Vandici ii va surprinde atat pe cei aflati in platou, cat si pe telespectatori, cu un moment care ii va tine cu sufletul la gura.

In doi timp si trei miscari, prezentatoarea show-ului se schimba intr-o tinuta vestimentare provocatoare si ofera un dans de nota zece, alaturi de un barbat cunoscut in showbiz.

“V-am pregatit o surpriza pentru aceasta seara de Gala si a venit momentul sa va dezvalui despre ce este vorba! Ma duc in culise sa ma schimb si sa pregatesc surpriza; ne vom revedea imediat”, spune Ilinca Vandici, inaintea momentului memorabil.

Miscarile de dans executate cu pasiune, sincronizarea perfecta a celor doi si starea pe care o vor transmite acestia celor din platou ii vor face pe jurati si pe concurente sa ii aplaude din toata inima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intregul moment, dar si deconspirarea barbatului alaturi de care Ilinca Vandici va dansa, le veti putea urmari in Gala “Bravo, ai stil!” de maine seara, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.