VIDEO David, marturisiri socante: "Nu am ridicat mana la mama, ci doar la Mariuca din gelozie. Da, sunt indragostit de mama" Luminitei Anghel i s-a facut rau

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 18 sep 2020, 16:55

Cantareata nu se simte bine deloc. Toate problemele din ultima perioada si-au pus amprenta asupra sanatatii ei si nu a mai putut fi alaturi de fiul ei in platoul emisiunii WOWbiz.

Fara mama sa in platou, David a marturisit ca ii pare rau ca a suparat-o si ca acum se simte rau. Acesta a recunoscut ca a ridicat mana la sora lui vitrega si ca e indragostit de mama lui.

"Mama nu a mai venit deoarece nu se simte bine, dar ne priveste de acasa. Nu vreau sa o mai suparam, vreau ca totul sa fie linistit pentru ea.

Eu am aflat la 7 ani ce inseamna cuvantul 'adoptat'. Cat o sa traiesc, sunt legata de numele si celebritatea ei. Mama e totul pentru mine, as vrea sa ii fie bine si sa priveasca linistita la tv. Da, am avut momente in care o salutam doar pe mama, chiuleam la liceu.

Nu, nu am ridicat mana la ea sau la fratii mei, doar la Mariuca.

Eram gelos pe ea. Eu cu mama am fost peste tot, mereu. Sunt indragostit de mama mea, am stat cu ea mereu. Sunt convins ca mama a considerat ca trebuie sa ma mute ca sa ma descurc singur, sa fac fata vietii si sa imi gasesc drumul",
a marturisit David pentru WOWbiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta