VIDEO demential! Doinita Oancea, asa cum o vede doar iubitul ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:57

Pe Doinita Oancea o stim cu totii din numeroase telenovele in care a jucat roluri foarte bune, insa niciodata n-a mai fost vazuta asa!

Frumoasa bruneta a fost surprinsa de reporterii WOWbiz.ro in cele mai sexy imagini, pe platourile de filmare la “Fetele lu’ dom’ Profesor”, cel mai tare serial care va debuta miercuri la Kanal D, de la ora 21.15!

Mai sunt doar doua zile si incepe cel mai tare serial de comedie din Romania, “Fetele lu’ dom’ Profesor” al carui prim episod incepe miercuri seara de la ora 21.15 la Kanal D!

Unul dintre personajele constante din acest serial este insa Mela, jucata impecabil de frumoasa actrita Doinita Oancea, care are un rol de bomba
sexy! Ei bine, reporterii WOWbiz.ro au surprins-o pe Doinita in camera de machiaj inainte de o scena foarte fierbinte, imbracata foarte sumar, doar in lenjerie intima…

“Fetele lu’ dom’ Profesor” incepe peste doua zile, miercuri seara de la ora 21.15, inainte de celebra emsiunea WOWbiz cu Adelina Pestritu si Madalin Ionescu! VEZI VIDEO INCENDIAR pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.