[Video] Din pacate, este adevarat! Vesti proaste despre celebrul Mr. Bean

Autor: Raluca Vitu Editor Web: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 oct 2018, 14:01

Fanii indragitului personaj sunt socati.

Intr-un interviu acordat de curand, actorul britanic Rowan Atkinson, 63 de ani, celebru pentru interpetarea inegalabilului Mr. Bean, a declarat ca este foarte probabil sa nu mai revina niciodata in pielea personajului care l-a transformat intr-o vedeta atat de iubita de intreaga lume.

Atkinson a luat aceasta decizie deoarece simte ca a facut tot ce se putea cu haiosul caracter si nu il mai poate exploata in continuare.

„Ma indoiesc ca voi reaparea in serial. Ajungi uneori la un punct in care simti ca ai facut cam tot ce se putea face cu un personaj”, a spus actorul, potrivit dailymail.co.uk.

Rowan Atkinson a aparut prima data in rolul lui Mr. Bean in anul 1990, intr-un serial de comedie de 15 episoade, creat de renumitul Richard Curtis. Cu o activitate in lumea cinematografiei de peste 35 de  ani, Atkinson a fost inclus in topul celor mai amuzanti 50 de actori din comedia britanica si a fost ales printre cei mai buni

50 de actori de comedie din toate timpurile. Pana in prezent, a jucat in 17 filme si in sase seriale. Cea mai recenta aparitie a sa este intr-o productie cinematografica aparuta anul acesta, denumita ‚Johnny English loveste din nou’.