VIDEO EMOTIONANT! Cea mai IMPRESIONANTA SURPRIZA: Cum i-a sarbatorit ziua de nastere un tanar unei cersetoare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Ar trebui sa conteze mai putin ca e Craciunul sau alta sarbatoare pentru a face o fapta buna, pentru a darui unui om nevoias un lucru cat de mic dar pentru el cu siguranta cu o valoare mult mai mare decat pentru cei care isi permit o siguranta un trai mai bun.

Ar trebui cu siguranta sa avem grija mai mult cu cei din jurul nostru si sa incercam sa ii ajutam atat pe cei nevoiasi sau bolnavi care au o reala nevoie si care de fapt depind de noi, cei care ne permitem mai mult, care suntem sanatosi si care avem puterea de a-i proteja intr-un fel.
Nu putini sunt cei care raman muti in fata suferintei unui om de orice natura ar fi ea, insa exista si acea mana de oameni care nu cunoscu cuvantul indiferenta si care incearca sa faca o lume poate mai suportabila pentru cei care
nu mai au nimic pe lume, care nu stiu ce inseamna sa se bucure de o sarbatoare pentru ca nu stiu ca exista asa ceva sau pentru ca “uita” de ea pentru simplul motiv ca nu si-o permit sufleteste si financiar.

Un tanar s-a gandit sa faca un gest nobil pentru un om al strazii, mai exact o femeie care de ani de zile isi duce traiul alaturi de cainele ei, cersind.
El a reusit sa ii aduca poate una dintre cele mai mari bucurii pe care a trait-o pana atunci. I-a organizat o zi de nastere, acolo in strada. O zi de nastere cu tort, confetti, lumanari si caldura sufleteasca. Femeia s-a bucurat precum un copil si nu ii venea sa creada ca i se intampla ei asta si ca totul este pentru ea. Urmareste un VIDEO emotionat care poate declansa mai multa umanitate in noi, cei care ne numim OAMENI!



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.