VIDEO EXCLUSIV! Adelina Pestritu, racita moarta la cumparaturi! In loc sa stea acasa si sa ia pastile, bruneta colinda magazinele de dragul socrilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 02:55

Ea vrea sa organizeze masa perfecta de Craciun, alaturi de iubit si de parintii lor.

Nimic nu o impiedica pe Adelina Pestritu sa organizeze masa perfecta de Craciun! Nici macar o raceala pacatoasa care i-a dat la temelie si, in mod normal, ar fi trebuit sa o tintuiasca la pat.

Ei bine, nu! Desi abia poate sa vorbeasca si sa se tina pe picioare de racita ce este, Adelina Pestritu, prezentatoarea WOWbiz de la Kanal D, a colindat si ieri, si azi, magazinele bucurestene in cautarea cadoului perfect.



Bruneta are invitati de seama de Craciun, la masa si vrea sa fie gazda perfecta alaturi de iubitul ei, Speak. Atat parintii cantaretului, dar si fratele acestuia alaturi de iubita, cat si parintii Adelinei vor sta impreuna la masa, in noaptea de Craciun.

Acesta este si motivul pentru care vedetei tv nu-i pasa deloc de boala si isi dedica tot timpul cumparaturilor, pentru a gasi cadouri potrivite dar si pentru a nu lipsi absolutnimic de pe masa de Craciun.


Asa au surprins-o si paparazzi WOWbiz.ro, racita cobza, dar ambitioasa, intr-un mall din nordul Capitalei alaturi de iubitul ei Sterfan Sprianu, alias Speak." Da, sunt racita rau, dar nu am timp de vaicareala si de zacut. Am o multime de treburi de rezolvat", ne-a declarat Adelina.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.