VIDEO EXCLUSIV! Ce cara mereu in masina Ani Cretu, soacra Leanei din serialul Vacanta Mare - "Comoara din Sadova"! Simpatica actrita te asteapta cu un nou episod in aceasta seara, de la 21:30, numai la Kanal D!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:42

Vacanta Mare va asteapta in aceasta seara cu un episod de zile mari!

Ani Cretu, simpatica actrita care o interpreteaza pe soacra Leanei in serialul trupei Vacanta Mare – "Comoara din Sadova”, ne-a dezvaluit care sunt nimicurile esentiale de care te poti lovi in masina ei.

La o oprire de semafor, actrita ne-a facut un inventar, in stilu-i inconfundabil. Iaurturi, morcovi, paginile unui scenariu, o stropitoare, toate aceste lucruri spun cate ceva despre viata trepidanta a actritei, impartita intre cariera si responsabilitatile de mamica.




Pe Ani Cretu o puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 21:30, in serialul de comedie Vacanta Mare – "Comoara din Sadova”, numai la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.