VIDEO EXCLUSIV! Detalii emotionante din relatia pe care Antonia o are cu fiica ei, Maya

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Cea mai frumoasa femeie din Romania si noua vedeta a Kanal D, Antonia, a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Cea mai frumoasa femeie din Romania si noua vedeta a Kanal D, Antonia, a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro in care vorbeste deschis despre cat de mult a ajutat-o frumusetea in cariera! Cantareata a avut puterea sa vorbeasca si despre Maya si ne-a dezvaluit care sunt melodiile preferate ale fetitei ei!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16756102/1/media-139875579973476100.jpg
Antonia abia asteapta sa vada cat de talentati sunt copiii din Romania pentru ca din toamna, cantareata va face parte din juriul celui mai spectaculos concurs muzical pentru micuti din Romania – KidSing ce va fi difuzat de Kanal D.



Pana la toamna, Antonia are si un sfat pentru fetitele care vor sa devina celebre: “ Fetitele sau adolescentele trebuie sa-si pastreze mereu naturaletea si sa fie mereu zambitoare si prietenoase, asta pe langa talentul muzical pe care trebuie sa-l aiba”, ne-a spus Antonia, care admite ca si frumusetea este un criteriu in drumul spre succesul intr-o cariera muzicala.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16756102/1/media-139875579914624100.jpg

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Multa lumea ma intreaba daca ma ajuta frumusetea in cariera.

Ajuta frumusetea, dar parca se pune prea mult accent pe acest aspect si as vrea sa se vorbeasca mai mult despre talentul meu pentru ca din acest motiv m-am facut cantareata. Dar ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a creat asa frumoasa”,
marturiseste celebra cantareata.
Pana cand va ajunge sa-i cunoasca pe copiii talentati ai Romaniei, Antoniei nu-i ramane decat sa o asculte cantand pe fiica ei, despre care spune ca e foarte talentata, dar nu stie insa, deocamdata, daca i-a mostenit vocea superba.


“Mayei ii place foarte mult baletul in ultima perioada. Nu stiu decoamdata daca mi-a mostenit vocea pentru ca este foarte mica si nu este inca formata. Dar daca va avea o voce buna o voi lasa sa participle la emisiuni-concurs. De fapt, o voi lasa si o voi sustine in tot ce vrea ea sa faca bun”, ne-a dezvaluit Antonia care mai spune ca Maya este cel mai mare fan al ei si ii place la nebunie sa cante “Marabou” si “Jameia”, printre cele mai tari hituri ale artistei.


Antonia, una dintre cele mai bine vandute artiste pe piata muzicala internationala, Gabriel Cotabita- o legenda vie a muzicii romanesti, si Wilmark, un entertainer prin excelenta,  formeaza juriul ce va fi alaturi de micii concurenti in calatoria lor spre succes, din toamna, la Kanal D!  KIDSing este unicul concurs unde copiii nu sunt singuri pe scena, pentru ca alaturi de ei vor sta familia si prietenii! VEZI VIDEO cu Antonia pe wowbiz.ro!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.