VIDEO EXCLUSIV! Se da baiat cuminte, dar inghesuie fetele prin curte. Uite cum l-am prins pe “divortatul” de la “Te vreau langa mine”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 oct 2020, 17:20

Cosmin a venit la show-ul “Te vreau langa mine” de la Kanal D pentru a-si gasi jumatatea. Povestea lui a impresionat multe tinere care au incercat sa-i intre in gratii.

Cosmin este un taximetrist care a fost insurat de doua ori pana acum, iar acum este divortat. Cu ultima sa nevasta, desi amandoi spun ca nu mai au nimic in comun in afara locuintei pe care trebuie sa o imparta, este si in emisiune. Fiecare a venit sa-si caute o alta jumatate. Cosmin se da baiat cuminte, care isi cauta sufletul pereche si femeia care sa-i fie alaturi pana la sfarsitul vietii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins insa pe Cosmin, luni la pranz, chiar inainte de emisiune, in timp ce “inghesuia” o fata intr-un gard, soptindu-i cuvinte dulci si tot atingand-o ba pe mana, ba pe par. Iar fata nu este necunoscuta publicului emisiunii, este si ea o tanara venita sa-si gaseasca jumatatea. 

"Aveti ceva cu mine! Am iesit la o tigara, atata tot", s-a aparat el cand Gabi Cristea l-a intrebat ce s-a intamplat in curte. VEZI VIDEO EXCLUSIV pe wowbiz.ro!