VIDEO EXCLUSIV! Teo stie: Nici anul acesta nu va scapa de o petrecere surpriza! Vedeta Kanal D isi aniverseaza luni ziua de nastere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din Romania, isi aniverseaza luni, pe 2 iunie, ziua de nastere.

Desi ar putea sa dea un chef de pomina acasa la ea sau sa-si stranga persoanele dragi si sa le duca la un restaurant, Teo nu pregateste nimic special pentru ziua sa. Nu-i plac petrecerile in mod deosebit si nici nu vrea sa faca mare tam- tam cu aniversarea sa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Trebuie sa va spun ceva.

Ma intreaba toata lumea ce fac de ziua mea, da. De 20 de ani nu am nici cea mai vaga idee. Nu ma intereseaza ce fac de ziua mea si nu m-a interesat niciodata. Anul trecut, citeam un sfant Cartarescu in camasa mea de noapte si ce bine ma simteam. E adevarat ca nu aveam pe mine toate accesorile care sunt necesare unei doamne pentru a iesi. Practic, in afara de camasa de noapte… lasati-va imaginatia sa lucreze… si s-a umplut curtea de cetateni si de cetatene care au venit si m-au scos ca de fiecare data.
Deci ce se intampla luni, Dumnezeu cu mila lui cea mare. Atata vreau sa va rog, in numele WOWbiz, intrebati cetatenii daca de aceasta data va trebui sa am punga pe cap”
, a declarat Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro. VEZI VIDEO cu TEO pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.