VIDEO. Fostul sef Playboy spune adevarul despre vedetele care au pozat nud! Dezvaluirile sunt WOW. Cine a luat cei mai multi bani

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 sep 2020, 15:25

Este cel mai norocos barbat din showbizul romanesc! Dan Boerescu este barbatul care le-a vazut goale pe Nicoleta Luciu, Bianca Dragusanu, Daniela Crudu sau Adelina Pestritu.

Daniela Crudu a pozat de 3 ori, prima data intr-un supliment culinar." Nu a fost inhibata, dar i-am zis ca daca vrea in revista mare, trebuie sa se faca bruneta. O prinde mai bine. Ultima data a pozat impreuna cu muncitorii care tipareau revista la care poza. Scorul ei a fost zero, revista nu mai avea buget, era criza si le ofeream un pachet de petreceri cu partenerii nostri.

Erau platite bine de ei, nu de la noi. Si-a facut o cariera plecand de aici", a povestit Boerescu.

Cu Bianca Dragusanu, Boerescu nu a negociat dur. "Ma suna lumea din showbiz sa imi spuna ca se va lansa o fata extraordinara. Un barbat la care nu ma asteptam, nu e din tabloid, mi-a spus de ea. Am chemat-o, a venit imediat, a pzoat si nu a luat bani.

Dar s-a lansat in cariera. Am mai facut inca un contract cu ea, am lasat-o sa ia decizii. Nici a doua oara nu a fost platita."
Bianca a investit toti banii incasati in imaginea ei.

##VIDEO138464##

Nicoleta Luciu a avut 6 aparitii in revista. "Ramane modelul meu favorit", a marturisit fostul redactor sef. "E ceva inexplicabil. Cu mine a lucrat mereu naturala.

Luciu a primit bani, aveam buget atunci. Nu o photoshopam deloc, nu aveam la ce, nu aveai ce modifica. Era perfecta si trecea testul creionului. Primul pictorial a fost un esec."

Gina Pistol a pornit de la zero, prima data nu a fost pe coperta, a fost playmate. "Ea a venit de pe strada, aflase de undeva ca sunt stelist si mi-a zis ca e iubita unui jucator.

Nu a contat asta, dar am luat-o pentru ca mi s-a parut Marlin a noastra. A luat foarte putin, pana in 1.000 de dolari", a dezvaluit Boerescu.

##VIDEO138463##

Loredana Groza a avut cel mai vandut numar, dar nu ea a primit cei mai multi bani. "E record absolut de tiraj, a fost cea mai dura negociere. Era deja simbolul unui trust. Dupa 20 de intalniri, a acceptat si a meritat toata investitia", a

recunoscut fostul sef Playboy.

Andreea Antonescu a luat o suma foarte mare pentru pictorial, si-a meritat banii. A vandut peste 100.000 de exemplare. "Am negociat prima data cu tatal ei pentru ca nu puteam vorbi cu fete sub 18 ani. Cand a pozat, era majora deja. Am facut si cu Andreea Balan ceva, o supercoperta, dar atunci era cu cariera ei. Fostul meu adjunct a negociat tot", a
spus Boerescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO138462##

Despre  Mihaela Radulescu, Dan Boerescu a povestit ca "nu cred ca era hotarata, e un om de PR extraordinar. A vrut sa ii trimit o oferta cu suma respectiva ca sa aiba ceva la mana. A luat mai mult decat Andreea Antonescu, ar fi fost un record pentru Romania. Ieseam pe plus la suma aia daca poza pentru noi. Daca pica treaba, ea voia sa se laude ca a avut cea mai mare oferta. Nu am putut face asta, revista era un brand mai mare decat ea. E un om abil, face orice. Nu suntem dusmani."

Andreea Mantea a fost concurenta la Miss Plaboy, a avut 2 aparitii in revista. "Nu a luat marele premiu si plangea in Buftea, ma acuza ca i-am stricat cariera. Dar i-am zis ca de acolo ii incepe cariera. A primit o suma de la concurs, o excursie de la sponsori, dar a doua oara a luat mai putin pentru ca nu era buget."

##VIDEO138461##

(Sursa: WOWbiz)