Video| Gestul impresionant făcut de Lady Gaga pentru un fotograf la Premiile Oscar 2023. Artista s-a aplecat să-l ridice pe bărbat, după ce a căzut pe covorul roșu

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 mar 2023, 18:30

Lady Gaga a sărit în ajutorul unui fotograf la Premiile Oscar 2023, după ce bărbatul a căzut

Sursa: Instagram Lady Gaga

Lady Gaga a făcut un gest impresionant pentru un fotograf la Premiile Oscar 2023. Cântăreața a fost nominalizată pentru cea mai bună melodie originală pentru piesa „Hold My Hand” din „Top Gun: Maverick”.

Lady Gaga a surprins pe toată lumea la Premiile Oscar 2023, artista a sărit în ajutorul unui fotograf, bărbatul s-a împiedicat și a căzut pe covorul roșu. Videoclipul a ajuns viral pe internet.

Lady Gaga a sărit în ajutorul unui fotograf la Premiile Oscar 2023, după ce bărbatul a căzut

Artista a sărit în ajutorul unui bărbat în noaptea celui mai așteptat eveniment din lumea filmului.

Publicația People a distribuit un videoclip cu cântăreața în timp ce mergea pe covorul roșu de la ceremonia de premiere și a trecut pe lângă un bărbat cu o cameră foto în mână.

În momentul în care s-au intersectat, fotograful s-a împiedicat și s-a auzit cum a lovit pământul. Artista a observat, s-a întors și a sărit să-l ajute.

Se pare că în încercarea de a evita să calce pe rochia lui Lady Gaga, bărbatul s-ar fi împiedicat, potrivit videoclipului de celebra publicație.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Blonde” a fost desemnat cel mai prost film al anului. Lista completă a „câștigătorilor” premiilor Zmeura de Aur 2023

Inițial, Lady Gaga, în vârstă de 36 de ani, nu era inclusă în programul de la Premiile Oscar 2023. Nimeni nu se aștepta ca ea să cânte în timpul ceremoniei din cauza programului încărcat pe care îl are cu filmările sequelului „Joker”. 

Cu toate acestea, o persoană apropiată producției, care cunoaștea programul spectacolului, a confirmat duminică după-amiază că Gaga va cânta „Hold My Hand”, melodia originală nominalizată la Oscar din „Top Gun: Maverick”.

„Este profund personal pentru mine. Și cred că toți avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie de multă dragoste pentru a merge prin această viață. Și toți avem nevoie de un erou uneori.

Sunt eroi peste tot în jurul nostru, în locuri modeste, dar s-ar putea să descoperi că poți fi propriul tău erou chiar dacă te simți rupt în interior.”, a declarat artista la Premiile Oscar 2023.

Citește și: Oscar 2023: Naatu Naatu, melodia indiană care a făcut istorie la festivitatea de duminică noaptea: "Nu salsa, nu flamenco, fratele meu. Știi naatu?". Versuri și VIDEO

@people Omg #LadyGaga this is why we love you 🥹🤍 #Oscars #AcademyAwards #Awards #RedCarpet ♬ original sound- People Magazine

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.