VIDEO! Ianukovici: "NU intentionez sa imi dau demisia". Parlamentul a votat DEMITEREA presedintelui si alegeri ANTICIPATE pe 25 mai

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 11:20

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat sambata ca "nu are intentia" de a demisiona, intr-o alocutiune televizata in plina criza in Ucraina.


Live streaming video by Ustream

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko va fi eliberata din inchisoare. Politia ucraineana anunta ca este "alaturi de popor" si vrea "schimbari rapide", anunta Ministerul de Interne intr-un comunicat.

UPDATE 17:18 Parlamentul ucrainean voteaza demiterea lui Viktor Ianukovici si alegeri anticipate la 25 mai

Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai.

UPDATE 16:57 Ministrul ucrainean al Apararii a plecat spre Crimeea, fara sa-si delege atributiile- presa

UPDATE 17:18 Parlamentul ucrainean voteaza demiterea lui Viktor Ianukovici si alegeri anticipate la 25 mai

Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Presedintele
Viktor Ianukovici a parasit Kievul, a declarat unul dintre reprezentantii opozitiei, Vitali Kliciko, in fata deputatilor, in Parlament. Opozitia a indemnat sambata la destituirea presedintelui Viktor Ianukovici si la convocarea unor alegeri prezidentiale anticipate pana pe 25 mai. Situatia era tensionata sambata dimineata la Kiev, la o zi dupa semnarea unui acord fragil in vederea iesirii din criza, manifestantii cerand in continuare plecarea presedintelui ucrainean de la putere si amenintand sa ia cu asalt palatul presidential
UPDATE 12:25- BBC: Ianukovici se afla la Harkov pentru a pune capat unei actiuni separatiste
Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se
afla la Harkov cu scopul de a pune capat unei actiuni separatiste din partea guvernatorului regiunii, Mihail Dobkin, relateaza BBC News online.
Un jurnalist BBC a postat acest mesaj pe Twitter, afrmand ca aceasta este "cea mai buna informatie" pe care o detine.

Opozitia a indemnat sambata la destituirea presedintelui Viktor Ianukovici si la convocarea unor alegeri prezidentiale anticipate pana pe 25 mai. Situatia era tensionata sambata dimineata la Kiev, la o zi dupa semnarea unui acord fragil in vederea iesirii din criza, manifestantii cerand in continuare plecarea presedintelui ucrainean de la putere si amenintand sa ia

cu asalt palatul presidential.

UPDATE 12:25- BBC: Ianukovici se afla la Harkov pentru a pune capat unei actiuni separatiste
Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici se afla la Harkov cu scopul de a pune capat unei actiuni separatiste din partea guvernatorului regiunii, Mihail Dobkin, relateaza BBC News online.

Un jurnalist BBC a postat acest mesaj pe Twitter, afrmand ca aceasta este "cea mai buna informatie" pe care o detine, potrivit Mediafax

 

Revolta din Ucraina ar putea ajunge la sfarsit dupa ce presedintele a anuntat ca puterea lui va

fi redusa, potrivit noilor prevederi din acordul cu opozitia.


Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat si revenirea la Constitutia din 2004, care reduce puterea presedintelui in favoarea Guvernului si Parlamentului, transmite AFP. Opozitia accepta propunerile presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici.

Violentele care au avut loc intre politie si protestatarii antiguvernamentali s-au soldat cu 77 de morti si 577 de raniti in doua zile, potrivit bilantului oficial, informeaza Mediafax.

Opozitia accepta propunerile presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, a anuntat vineri un reprezentant al opozitiei, transmite AFP.

Vladimir Lukin, trimis la Kiev de catre presedintele rus Vladimir Putin, a refuzat sa semneze acordul menit sa puna capat violentelor si sa solutioneze criza. Insa agentia nu a obtinut o confirmare oficiala in acest sens, precizeaza BBC.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.