VIDEO! Incendiar: Ligi si Jador s-au sarutat! Cum a reactionat Philip cand i-a vazut. Ella e in lacrimi

Author: L.S.
Actualizat: 01 feb 2020, 17:00

Surpriza de proportii la Puterea dragostei! Ligi si Jador s-au sarutat! Ce reactie au avut concurentii, dar mai ales Philip, care incerca o relatie cu blondina.

Surpriza de proportii la Puterea dragostei! Ligi si Jador s-au sarutat! Cei doi au facut-o in vazul tuturor, iar momentul a fost unul chiar romantic!

Concurentii au reactionat intr-o explozie de bucurie si chiar au exclamat ca e vorba despre un nou cuplu, insa Ligi a fost putin derutata si a avut nevoie de un raspuns din partea lui Jador.

Citeste si: Jador se sărută cu Ligi, Ella părăsește în lacrimi emisiunea! Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" sâmbătă, de la ora 16:00 și de la ora 19:00

Citeste si: Jador vrea să fie cu Ligi! A anunțat la "Puterea dragostei" că își dorește un cuplu cu ea! Cu cine se luptă pentru inima ei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ligi este curtata de Philip, iar asta de intampla inca din ziua in care blondina s-a intors in casa dragostei.

Toata lumea stia ca Philip incearca sa cladeasca o relatie cu Ligi, ceea ce a facut-o pe Ligi sa il intrebe pe Jador daca sarutul lor are ceva de a face cu Philip.

" Ai vrut sa ii faci in ciuda lui Philip?", l-a intrebat Ligi pe Jador, care nu isi mai incapea in piele de bucurie.

Iata raspunsul lui Jador si reactia lui Philip la vederea celor intamplate chiar sub nasul lui:

Citeste si: A revenit în casa Puterea dragostei! Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii

Citeste si: Ligi s-a întors la "Puterea dragostei"! Șoc total: a dansat cu un băiat care are cuplu la revenire!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.