VIDEO - Interzis cardiacilor! Clipe de groaza in bucataria unei femei. Pieptul de pui a "inviat"

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 01:00

Mai multe persoane se aflau în bucătăria unui restaurant și se pregăteau să gătească, când au observat ceva de-a dreptul bizar.

În farfuria cu carne crudă, a început să se miște ceva. Au încremenit preț de câteva secunde, după care au început să țipe.

O bucată de piept de pui, a început să revină la viață și a reușit chiar să se dea jos din farfurie, spre disperarea celor care priveau.

Momentul a fost înregistrat și postat pe pagina de Facebook de o femeie din Florida, Rie Phillips, în urmă cu două săptămâni și a fost vizualizat deja de patru milioane de oameni.

Oamenii au sugerat că mișcările sunt cauzate de terminația nervoasă care nu a murit încă sau de un mușchi care încă se mișcă.

VIDEO- Interzis cardiacilor! Clipe de groaza in bucataria unei femei. Pieptul de pui a "inviat"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: antena3.ro

Citeste si: Mesajul sfasietor al vaduvei lui Dadashev. Moartea sportivului a lasat un baietel orfan

Citeste si: A murit sub ochii fiului de 8 ani, injunghiata de sotul ei. Imagini socante

Citeste si: Infiorator! Bianca Dragusanu rapita si batuta cu bestialitate de iubit

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.