VIDEO. Ioana Tufar si iubitul ei, Ionut, prima data impreuna la restaurant! "Ma uit ca vitelul la poarta noua, pana scoti toate astea iti trece si foamea"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Ioana Tufar si iubitul ei, Ionut, au fost pusi la grea incercare.

Echipa Wowbiz i-a dus la restaurant si le-a pus in farfurie fel si fel de... "lighioane". Cei doi au intrat increzatori in restaurant, cu zambetul pe buze, fara sa stie ce ii asteapta.
Inainte sa inceapa sa manance, cei doi si-au facut declaratii de dragoste: Te iubesc, si-au spus ei.
"E bine. E chiar frumos. Ei au vrut oarecum sa ne intoarca gestul….imi
place, ma simt bine. Acum sa vedem cu ce ne uimesc. Wow, scoici. Se mananca numai carnea dinauntru si scoicile le arunci. Si aici? Creveti. E interesant platoul, e in forma de peste. Mai interesant va fi gustul. Da, eu sper sa ne si descurcam.  Sper sa nu ne facem de ras, aia e. Sincera sa fiu are gust de peste. Asta e senzatia, e chiar foarte bun. Astea daca esti foarte infometat, nu este cazul nostru, pana scoti toate cochiliile astea iti trece si foamea", au spus cei doi indragostiti.
Ioana si Ionut au avut ocazia sa manance pentru prima oara scoici si creveti. "Foarte bun. Recunosc ca este prima data cand mananc scoici. Am mancat scoici dar ca la tara, cu mana.  Hai ca am facut-o si pe asta, am mancat si scoici. Am mancat si melci. Acum un an de zile, dupa ploaie. I-am cules si ne-a pregatit cineva", a declarat Ionut.
Ioana si Ionut au reusit sa dea gata scoicile chiar daca a fost pentru prima oara cand au savurat astfel de bunatati.
Au avut o surpriza cand au gustat si crevetii.
"Acum ma uit ca vitelul la poarta noua…din astia ai mancat. Ce sa fac?....sunt la prima…ma lupt cu el. A fost mai usor la scoici. Daca nu am mai macat. Banuiesc ca in mod normal trebuia sa iasa cu totul dar l-am stricat eu. Cum e? Bun…dar mia-au placut mai mult scoicile. …Cred ca pana la urma o iau cu mana….o
zice lumea ca sunt de la tara dar mai bine asa. E bun. La mine gata…foarte bun …vezi iubita ca este mai bine cu mana", au mai spus ei.

Echipa Wowbiz i-a dus la restaurant si le-a pus in farfurie fel si fel de... "lighioane". Cei doi au intrat increzatori in restaurant, cu zambetul pe buze, fara sa stie ce ii asteapta. Inainte sa inceapa sa manance, cei doi si-au facut declaratii de dragoste: Te iubesc, si-au spus ei.

"E bine. E chiar frumos. Ei au vrut oarecum sa ne intoarca gestul….imi place, ma simt bine. Acum sa vedem cu ce ne uimesc. Wow, scoici. Se mananca numai carnea dinauntru si scoicile le arunci. Si aici? Creveti. E interesant platoul, e in forma de peste. Mai interesant va fi gustul. Da, eu sper sa ne si descurcam.  Sper sa nu ne facem de ras, aia e.

Sincera sa fiu are gust de peste. Asta e senzatia, e chiar foarte bun. Astea daca esti foarte infometat, nu este cazul nostru, pana scoti toate cochiliile astea iti trece si foamea", au spus cei doi indragostiti.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780268/1/media-142925427274458300.jpgIoana si Ionut au reusit sa dea gata scoicile chiar daca a fost pentru prima oara cand au savurat astfel de bunatati. Au avut o surpriza cand au gustat si crevetii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

"Acum ma uit ca vitelul la poarta noua…din astia ai mancat. Ce sa fac?....sunt la prima…ma lupt cu el. A fost mai usor la scoici. Daca nu am mai macat. Banuiesc ca in mod normal trebuia sa iasa cu totul dar l-am stricat eu. Cum e? Bun…dar mia-au placut mai mult scoicile. …Cred ca pana la urma o iau cu mana….o zice lumea ca sunt de la tara dar mai bine asa. E bun. La mine gata…foarte bun …vezi iubita ca este mai bine cu mana", au mai spus ei.

##VIDEO136384##

(Sursa: WOWbiz)

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.