VIDEO. Iulia Albu despre Antonia: "Are rochie cu burta. Primeste minus infinit". Uite cine a luat trofeul BAU. "Gecutele ar trebui arse!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Iulia Albu a fost nemiloasa si de data asta! A taiat in carne vie pentru ca nu suporta sa vada tinute neinspirate.

Nu a scapat nici Antonia, nasa weekendul trecut la nunta lui Boier Bibescu.
Nadia
Aparent tinuta ei e corecta. E ok pantoful negru. Nu ma deranjeaza topul negru. Costumele animal print nu sunt prea in moda, insa piesele ii vin corect. E coafata, e intr-o forma buna. Nadia ia 10 doar la gimnastica, eu ii dau 6,3.
Alex Velea
Ciorapi negri la pantofi albastri? Un ciorap foarte fin sau fara ciorap, era in spiritul tinutei.
Pantalonii nu au nicio treaba. Bine ca are ochelari frumosi. Nota 0. Nimeni nu il depaseste pe Alex Velea.
Antonia
Are rochie cu burta. Femeile care nasc au burtica, celulita, e normal. Antonia primeste minus infinit.
Sa inteleaga odata ca nu o avantajeaza aceste rochie de fetite cu vedere la piciorusele netonifiate. Ea nu e o silfida. E o femeie frumoasa, o cantareata foarte buna, are zambet foarte frumos.
Ar trebui sa isi schimbe coafura, sa isi concedieze make-up artistul, ii face ochii mult prea mici. Sandalele nu au legatura cu tinuta aia, trebuia ceva mai fin. E o tinuta foarte proasta. Nu intelege deloc. Minus 82.
A venit momentul sa ia un trofeu BAU. E ok sa purtam dungi. Gecutele ar trebui arse

Pe lista fashion-editorului a intrat joi seara si Nadia Comaneci.

"Aparent, tinuta ei e corecta. E ok pantoful negru. Nu ma deranjeaza topul negru. Costumele animal print nu sunt prea in moda, insa piesele ii vin corect. E coafata, e intr-o forma buna. Nadia ia 10 doar la gimnastica, eu ii dau 6,3".

##VIDEO137257##
Saptamana trecuta a avut loc botezul nepoatei lui Traian Basescu. Iulia a avut cuvinte de lauda pentru Maria Basescu "E stilul Jackie O, ca de obicei.

Tinuta ii vine perfect, e croita pe ea. Imi place ca a ales pantofi negri. Primeste de la noi nota 9."
Si Elena Basescu a fost laudata pentru tinuta aleasa, ea a primit trofeul WOW!

Alex Velea nu a reusit nici de aceasta data sa ii intre in gratii Iuliei:" Ciorapi negri la pantofi albastri? Un ciorap foarte fin sau fara ciorap, era in spiritul tinutei.

Pantalonii nu au nicio treaba. Bine ca are ochelari frumosi. Nota 0. Nimeni nu il depaseste pe Alex Velea".

Nu a scapat nici Antonia, nasa weekendul trecut la nunta lui Boier Bibescu. "Are rochie cu burta. Femeile care nasc au burtica, celulita, e normal. Antonia primeste minus infinit", a spus Iulia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO137256##
"Sa inteleaga odata ca nu o avantajeaza aceste rochie de fetite cu vedere la piciorusele netonifiate.

Ea nu e o silfida. E o femeie frumoasa, o cantareata foarte buna, are zambet foarte frumos. Ar trebui sa isi schimbe coafura, sa isi concedieze make-up artistul, ii face ochii mult prea mici. Sandalele nu au legatura cu tinuta aia, trebuia ceva mai fin. E o tinuta foarte proasta, nu intelege deloc". Acesta este emotivul pentru care Andra a primit o nota incredibila: MINUS 82.

"Castigatoarea" trofeului BAU a fost Maria Radu:" A venit momentul sa ia un trofeu BAU. E ok sa purtam dungi. Gecutele ar trebui arse".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.