VIDEO L-a pocnit pe Alexa și a venit rândul lui Adi Ilie! Ce s-a întâmplat între Prodanca și fostul atacant al Naționalei

Autor: R.V.
Actualizat: 02 sep 2020, 12:40
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Adi Ilie au fost surprinși, de curând, ieșind dintr-un restaurant din București.

Îmbrăcată într-un deux pieces gri, elegand și provocator, Anamaria Prodan a fost filmată de paparazzi Wowbiz alături de fostul atacant al Naționalei în timp ce ieșeau dintr-un restaurant de fițe din nordul Capitalei. Se pare că întâlnirea lor a fost una de afaceri, iar totul s-a încheiat cu bine, după cum se poate vedea în clipul video.

Cu toate acestea, scandalurile din ultima vreme în care a fost implicată Ananmaria Prodan i-au speriat pe toți.

Până și Adrian Ilie a avut o atitudine destul de temătoare față de controversata impresară. Gesturile sale și postura corpului scot la iveală o ușoară teamă și supunere față de "fioroasa" Anamaria. 

După întâmplarea cu Dan Alexa, Adrian Ilie și-a dat seama că nu este de glumit cu Prodanca atunci când vine vorba despre transferuri și fotbaliști. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată cum au fost surpinși cei doi:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.