VIDEO Leo de la Strehaia a bruscat-o grav pe Anca in platou! I-a sucit mainile, a vrut sa o bata si a injurat-o! Femeia e plansa toata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Anca si-a facut aparitia in seara aceasta in platoul emisiunii WOWbiz pentru a lamuri lucrurile cu fostul ei sot care vrea sa se casatoreasca cu Renata.

De cum a intrat, femeia a inceput sa tremure de nervi si emotie. "Nu vreau sa stau langa Leo, are nevasta, nu am ce sa caut sa o supar. Incerc sa ma abtin, imi tremura picioarele cand va vad. Incerc sa ma abtin, sa imi dea Dumnezeu putere sa ma abtin sa va vad apropiati si sa va pupati, sa te pupi cu el in gura. Pot sa mor si tot stau.

Vezi ce tremur? Nu vreau sa deranjez, e insurat, asa zice el. Asta nu e insuratoare, e aventura. Am plans si ieri toata ziua, nu vezi cum am ochii in cap?

Am averea, da, dar sa stau singura in fiecare noapte, sa nu am cu cine sa vorbesc..."
, a spus Anca la WOWbiz.


/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16787932/1/media-144169597771759900.png
Anca nu s-a putut stapani in fata avalanse de cuvinte urate si injurii aduse de catre fostul ei sot si a sarit la bataie.

Femeia l-a tras pe Leo de la Strehaia atat de tare de tricou incat i l-a rupt.

##VIDEO143553##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(Sursa: WOWbiz)