VIDEO. Leo de la Strehaia arunca bomba: Beyonce de Romania trage de el sa faca sex in 4 cu Renata si un strain! "A vorbit cu ei toata seara"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 15 iul 2022, 13:50

Dupa ce au trecut de o mica perioada de tatonari, Leo si Madalina care sustin ca se plac au facut cateva dezvaluiri care a socat pe toata lumea.

Iubitul Renatei a marturisit ca Beyonce de Romania a incercat sa ii convinga pe toti, inclusiv pe iubitul ei strain de care sustine ca ii place. "Cand o stii ca pe o sora, nu te mai atrage. Madalina e cea mai frumoasa din Romania pentru mine, o vad ca o sora. Am sentimente pentru ea acum, dar nu la modul ala. Am luat-o in brate, dar nu mi-a dat nicio energie in mine.

Pe Renata, cand o ating, intra numai energie in mine. Am incercat la modul... Am mancat, am discutat. Am vrut o relatie mai mondena: a vrut sa facem o chestie in grup cu totii. A vorbit toata seara ca sa ii aduca la noi. Am vorbit foarte serios. Renata e o fata bruneta, o cioara. Eu cand ma pun cu ea in pat si o iau in brate, nu imi trebuie nimic, ma linistesc",

a dezvaluit Leo pentru WOWbiz.

"Eu am vorbit cu Renata, el cu iubitul meu (n.r. arabul Ibrahim). Dar ce, tu nu ai vorbit cu ei?", a pus Madalina razand.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO138466##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.