VIDEO! Liviu Varciu a facut slalom printre bunaciuni, dar nu a avut ochi pentru nici una dintre ele! Doar la Revelionul Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Liviu Varciu a trecut printr-o proba de foc la Revelionul Kanal D! Inconjurat de sexy dansatoarele de cabaret aduse de Willmark, vedeta nu a avut ochi pentru nici una dintre ele!

Cu o indemanare iesita din comun, el a reusit sa se strecoare printre ele intr-o proba greu de dus pana la capat de orice barbat!

Liviu Varciu a dat dovada de o indemanare iesita din comun la petrecerea de Revelion a Kanal D, pe care nu trebuie sa o ratati sub nici o forma!

Vedeta a trebuit sa care cat mai multe tavi pline cu pahare de sampanie pe o masa, dar sa treaca printre mai multe sexy-dansatoare de cabaret din trupa lui Willmark.

Fara sa fie influentat de formele apetisante ale tinerelor, Varciu a trecut printre ele fara nici o problema, ducand majoritatea tavilor intacte, cu o indemanare pe care nici ospatarii profesionisti nu o au. Liviu a terminat proba spre disperarea lui Jean de la Craiova sau a gazdei Cove, care sperau ca Varciu sa scape toate paharele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru mai multe momente amuzante, va asteptam la "Celebrity show de Anul Nou", incepand cu ora 22.00,

in seara de 31 decembrie, numai la Kanal D! VEZI VIDEO pe wowbiz.ro!