VIDEO Loredana Chivu s-a retras cu Leo de la Strehaia in dormitor! El a pipait-o peste tot, ea i-a pus reguli ca sa o aiba

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Dupa ce a stat cu satra la masa si le-a si gatit, Loredana s-a retras in dormitor cu Leo de la Strehaia.

Cu burtile pline, cei doi s-au tolanit in pat si s-au mangaiat. Loredana i-a spus acestuia ce isi doreste de la relatia cu el, iar Leo a promis ca se va conforma.

"Am inteles cum merge treaba in satra: zic ca ei si fac ca mine! Voi pleca la masaj si Leo s-a suparat. O femeie imi face. Tu vorbesti, ca tu nu te duci la masaj erotic.

Stai cuminte, Leo, ca daca intra mama ta peste noi sarim acum pe geam. Nu te cunosc, trebuie sa mai discutam. Eu pot sa merg si fara tine la shopping, nu trebuie sa vii, trebuie doar sa imi dai cash-ul. I-am facut destule lui Leo pentru o zi. am gatit, am mancat impreuna, am stat in pat, ajunge", a spus Loredana la WOWbiz.

"Sunt foarte linistit, nu mai zic nimic.
Mai bine stai aici, invat sa iti fac eu masaj. Nu am fost niciodata la masaj erotic. Inchide usa, la noi e vorba de rusine. Eu sunt foarte fericit si ma bucur mult, ii multumesc lui Dumnezeu ca ti-a bagat mintea la loc. Daca nu se poate sa fim impreuna, discutam, ramanem prieteni.

Daca am fi impreuna, i-as face micul dejun dimineata. Mie imi place sa gatesc, as face-o pentru ea.
As merge cu ea la shopping, cluburi, manele, restaurante. Nu mergem la munca sa dam la sapa la cartofi. Eu sunt foarte fericit pentru ca te-am luat in brate"
, a spus Leo.

##VIDEO141034##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(Sursa: WOWbiz)