VIDEO Marturii cutremuratoare din interiorul clubului in flacari! "Stateam chiar langa scena, o artificie m-a atins pe gat si m-a ars"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 24 sep 2020, 03:10

Andra si Mihnea, doi tineri care au supravietuit tragediei din Colectiv, au dezvaluit ce s-a intamplat in club in momentul in care a izbucnit focul. Ei au incercat sa isi aduca aminte cat mai multe detalii de la locul incendiului.

Andra: As vrea sa nu plang, dar revazand imaginile de acolo...Asteptam concertul din septembrie, eram foarte incantata ca isi lanseaza un album nou. Am ajuns acolo la opt si jumatate. Eram cu inca trei colegi.

Mihnea: Au fost doua focuri de artificii. Socant e ca era un singur extinctor in tot clubul. La primul foc nu a fost aceeasi intensitate. M-au atins artificiile, eram langa scena, destul de aproape incat sa ma atinga.

Eram paralel cu teava care mergea spre stalp.

Andra: La inceput am crezut ca vor aduce extinctoare, nu am intrat in panica. Ne-am speriat dupa ce a luat foc tavanul. Mai intai a luat foc stalpul. Am crezut ca face parte din spectacol. Tot ce au putut sa faca a fost sa arunce cu bere. Toti radeam, nu ne-am dat seama ce s-a intamplat.
Cand s-a extins si era si deasupra noastra, ne-am luat de mana si am incercat sa iesim. Am ajuns in zona cu garderoba, acolo am cazut. Am mers ceva... Vreo cinci metri. Deja se tipa, era foarte cald, nu mai puteam respira. Am cazut, am fost impinsa, toti am fost impinsi. Nu eram chiar jos, mai erau cateva persoane sub mine. Cand am ajuns la usa, eram pe sol, am fost calcata in picioare.
Am ramas acolo. In permanenta ma gandeam cum as putea sa ies de acolo. Am incercat sa nu intru in panica! Strigau: Mor! Nu mai pot respira! Nu va panicati! Hai mai repede!


Mihnea: Fumul era foarte toxic!

Mihnea a scapat cu viata pentru ca deasupra lui au cazut alte persoane. A fost "aparat" practic de flacari de trupurile lor!" Erau prietenii mei cei care erau deasupra mea si care au murit.
Sub ei eram. Am incercat sa respir controlat. Am lesinat. Din ce imi aduc aminte am fost tras de acolo. Erau doi barbati care m-au tras! Din ce tin minte, cand s-au deschis usile... Lumea voia sa iasa. S-au catarat la propriu peste ceilalti
".  

Andra: La si 38 de minute, am sunat o prietena care era acolo. Nu mi-a raspuns, dar am insistat.
Pana nu mi-am gasit prietenii, nu mi-am sunat parintii!


Mihnea: 4-5 persoane, prieteni, arsi-arsi. Unul dintre ei nici nu mai avea par... Mi-am dat seama ca nu mai are nicio sansa! Cred ca sunt mai multi morti! De teama socului familiilor se ascunde numarul real al celor care au murit.

Urmareste aici materialul video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.