VIDEO. Mascații au ajuns în casa Biancăi Drăgușanu. Ce au descoperit în locuința vedetei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 dec 2020, 23:30
Bianca Drăgușanu, surprinsă în momentul în care mascații au ajuns în casa ei
Sursa: Captură KANAL D

Bianca Drăgușanu, un personaj foarte cunoscut în lumea mondenă din România, a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută. Cum a reacționat atunci când mascații au ajuns la ușa ei?

Bianca Drăgușanu este la curent cu problemele pe care fostul ei soț le are cu legea, însă vedeta a precizat că ea nu are niciun amestec în această situație neplăcută. În ediția de astăzi a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, în casa Biancăi Drăgușanu vor ajunge mascații, dar și un procuror de caz, iar descoperirile pe care le vor face o vor șoca pe vedetă.

Motivul pentru care mascații i-au făcut o vizită Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea se cunosc de ani buni și sub pretextul că își dorește să îi facă o serie de cadouri Sofiei, Andreea Mantea a intrat în casa vedetei cu o plasă în care avea ascunse mai multe obiecte care ar fi putut să o pună pe Bianca Drăgușanu într-o lumină proastă, ținând cont de contextul actual.

Procurorul de caz și mascații au ajuns în casa Biancăi Drăgușanu   chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Așa cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a fost șocată de prezența oamenilor legii în casa ei, mai ales că știa că nu are nimic de ascuns.

Ulterior, în urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe sume de bani importante și bijuterii scumpe, în valoare de mii de euro, spre surprinderea Biancăi Drăgușanu.

Șocată, vedeta a reacționat dur, încercând să demonstreze că nu are nicio legătură cu obiectele și că nu a greșit cu nimic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce vicii are. Fanii au rămas șocați

Bianca Drăgușanu a criticat-o dur pe Andreea Mantea, acuzând-o că a profitat de încrederea ei și i-a înscenat totul, iar în momentul în care lucrurile au fost pe punctul de a scăpa de sub control, Andreea Mantea i-a mărturisit Biancăi Drăgușanu că a fost vorba doar despre o farsă și că nimic din ceea ce s-a întâmplat nu a fost adevărat.

După ce a trecut prin momente de panică, Bianca Drăgușanu și-a găsit puterea să zâmbească din nou, mărturisind că nu are nimic de ascuns. 

Citeste si: Bianca Dragusanu a facut dezvaluirea! Care este cea mai buna prietena a ei: "Sufletul meu, inima mea"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.