VIDEO | Momente de panica! Marioarei Zavoranu i s-a facut rau! Era fericita ca se simte mai bine, dar organismul ei a cedat din nou si a inceput sa vomite - Imagini socante!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:49

Marioara Zavoranu era bucuroasa ca se simte mai bine, in sfarsit, dupa atatea luni petrecute in spital.

Chiar daca suferise o interventie chirurgicala cu cateva ore inainte, mama Oanei Zavoranu vorbea cu o echipa de la WOWbiz. Dintr-o data i s-a facut rau si a inceput sa vomite.
"Da! Spre surprinderea mea e că pot să stau, după operaţie, în picioare. Azi, da! Azi, la prânz. Da, da! Serios! Să dea Dumnezeu. Sa se incheie odata", spunea Marioara chiar inainte sa i se faca rau.
"A vomitat cand a aflat ca vin eu? Vomiti cand iti vine greata din cauza cuiva, daca iti este frica de cine trebuie sa vina. Sau de la anestezie. Asa si? A vomitat! A murit? N-a murit! Si eu am mai vomitat", a spus Oana Zavoranu dupa ce a vazut imaginile.
(Sursa: WOWbiz)

Chiar daca suferise o interventie chirurgicala cu cateva ore inainte, mama Oanei Zavoranu vorbea cu o echipa de la WOWbiz.

Dintr-o data i s-a facut rau si a inceput sa vomite.

" Da! Spre surprinderea mea e că pot să stau, după operaţie, în picioare. Azi, da! Azi, la prânz. Da, da! Serios! Să dea Dumnezeu. Sa se incheie odata", spunea Marioara chiar inainte sa i se faca rau.

"A vomitat cand a aflat ca vin eu? Vomiti cand iti vine greata din cauza cuiva, daca iti este frica de cine trebuie sa vina.

Sau de la anestezie. Asa si? A vomitat! A murit? N-a murit! Si eu am mai vomitat", a spus Oana Zavoranu dupa ce a vazut imaginile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(Sursa: WOWbiz)