VIDEO! Momentul în care o adolescentă este atacată de un rechin în Florida. Tânăra și-a pierdut o mână și un picior în urma mușcăturilor

Autor: Diana Bostan

Lulu Gribbin a supraviețuit după ce a fost atacată de un rechin

Sursa: Facebook: Lulu Gribbin/ Pixabay

O adolescentă din Florida a supraviețuit după ce a fost atacată de un rechin. În urma mușcăturilor, tânăra și-a pierdut o mână și un picior.

Lulu Gribbin, în vârstă de 15 ani, a fost atacată de un rechin vineri, 7 iunie, în lungul unei porțiuni de patru mile de coasta Floridei, unde un alt adolescent din Alabama, McCray Faust, în vârstă de 17 ani, a fost mușcat de picior, iar o femeie din Virginia în vârstă de 45 de ani, Elisabeth Foley, și-a pierdut parțial mâna stângă, conform nypost.com.

Adolescenta și-a pierdut o mână și un picior în urma atacului

Mama adolescentei din Florida, care și-a pierdut piciorul și mâna într-un atac de rechin, a declarat recent că primele cuvinte ale fetei după ce s-a trezit din groaznica experiență au fost: „Am reușit”.

@p89dpro Heroes rush in the water to the rescue, i was rescued many years ago, and im deeply thankful.
Our prayers with the persons injured and families #heroes #shark #rosemarybeach #attack #beach #closed #redflag #life #summer2024 #besafe ♬ Strength Men- Lux-Inspira

Potrivit The Guardian, Lulu Gribbin, din Mountain Brook, Alabama, a fost una dintre cele trei persoane rănite în urma unui val de atacuri de rechin, vineri, la plaja Rosemary din comitatul Walton, în vestul Floridei.

Citește și: Imagini înfiorătoare pe una dintre cele mai populare insule din Grecia. Un rechin a fost filmat aproape de țărm, unde înotau turiștii

Mama lui Lulu, Ann Blair Gribbin, a oferit detalii despre atac și despre starea medicală a adolescentei. Femeia a spus că ea și Lulu se aflau într-o excursie mamă-fiică, împreună cu sora geamănă a lui Lulu, Ellie, și prietenii lor.

Lulu era cu prietenii pe un banc de nisip, în apă până la talie, căutând scoici când un rechin i-a mușcat mâna și piciorul. Un bărbat și un băiat care au observat că Lulu era rănită au scos-o din apă și au dus-o la mal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mama adolescentei a mai menționat, potrivit sursei menționate anterior, faptul că se afla în altă parte a plajei când a auzit despre un rechin și a văzut un grup de oameni adunat în jurul cuiva pe mal. Atunci a realizat că este vorba de fiica ei. „Am văzut rănile de pe piciorul ei și am început să țip”, a spus Gribbin. „Era lipsită de viață, ochii închiși, gura albă și palidă.

Rana de pe piciorul ei, sau ce mai rămăsese din el, era ceva dintr-un film.”

Lulu a fost transportată la spital cu elicopterul

Mama adolescentei a spus că echipajele de prim ajutor au transportat-o pe Lulu cu elicopterul la un spital din Pensacola, Florida, unde a fost dusă imediat în sala de operații. Doctorii i-au conectat un ventilator care a ajutat-o să respire în timp ce se recupera în spital.

Atacul nu doar că a costat-o pe Lulu două treimi din sângele ei și mâna stângă, dar doctorii au amputat și o parte semnificativă din piciorul ei drept. Mama lui Lulu a adăugat că doctorii se așteptau ca ea să rămână pe ventilator pentru aproximativ o săptămână, dar Lulu a început să respire singură sâmbătă.

Citește și: VIDEO Imaginile incredibile cu un rechin pe o plajă din Egipt! „Este un rechin-tigru”

„Acesta a fost un prim pas important. Odată ce s-a stabilizat, primele ei cuvinte către noi au fost, 'Am reușit.' Și da, chiar a reușit.”, a povestit mama adolescentei atacate de rechin, potrivit The Guardian.

Adolescenta urmează să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale în săptămânile următoare, pe măsură ce continuă să se recupereze fizic după un atac despre care mama ei spune că le-a schimbat viața.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.