VIDEO Momentul în care un celebru cântăreț se prăbușește pe scenă. Costa Titch a murit în timpul concertului

Author: Lavinia Medrea

Costa Titch a murit în timpul concertului

Sursa: Facebook Costa Titch

Costa TitchRapperul sud-african Costa Titch a murit în timpul unui concert în timp ce se afla pe scenă, a anunțat duminică poliția, care a deschis o anchetă privind circumstanțele morții subite a tânărului de 28 de ani.

Costa Titch  s-a prăbușit în timp ce cânta” sâmbătă seară la concertul Ultra South Africa din suburbia Nasrec din Johannesburg, a declarat poliția, conform AFP.

Momentul în care un celebru cântăreț se prăbușește pe scenă

Polițiștii au precizat că o autopsie urmează să stabilească motivul decesului.

Citește și: Rapperul Takeoff a fost împușcat mortal! Membrul trupei Migos avea 28 de ani

Costa Titch a înregistrat un mare succes cu piesa „Big Flexa”, care are peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube, prezentând subgenul local de muzică house Amapiano sau „the pianos”, care îmbină muzica house, jazz și lounge.

Videoclipurile de pe rețelele de socializare de la concertul său de sâmbătă îl arată pe Costa Titch cântând, cu microfonul în mână, moment în care se prăbușește.

Artistul s-a ridicat, a continuat să cânte, după care s-a prăbușit din nou, moment în care alți artiști au sărit în ajutorul său.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Costa Titch a murit la o lună de la asasinarea altui rapper sud-african

Costa Titch, al cărui nume real este Costa Tsobanoglou, a murit la o lună de la asasinarea unui alt rapper sud-african popular, Kiernan Forbes, cunoscut sub numele de AKA.

Kiernan Forbes a fost împușcat mortal în fața unui restaurant din Durban, iar o anchetă este în curs de desfășurare în ceea ce a fost considerat a fi, cel mai probabil, o crimă la comandă.

Duminică au apărut numeroase mesaje de condoleanțe pentru Costa Titch. Julius Malema, liderul partidului radical de stânga EFF, a pe re publicat pe rețelele de socializare o imagine cu numele lui Costa Titch, însoțit de o inimă frântă.

Citește și: Un celebru manelist a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a încercat să ascundă totul: „Cum am putea face ca să nu apară articolul?”

„SAMRO este întristată de decesul rapperului popular Costa Tsobanoglou, mai bine cunoscut sub numele de Costa Titch. Sincere condoleanțe familiei sale, prietenilor și industriei muzicale”, a transmis Organizația pentru drepturile muzicale din Africa de Sud, pe Twitter.

„Odihnește-te în pace, Costa Titch. Un mare talent plecat prea devreme”, a scris pe Twitter rapperul Da L.E.S.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.