VIDEO Momentul în care un rechin extrem de periculos atacă un turist aflat pe un caiac. Bărbatul a scăpat cu viață

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 mai 2023, 17:48

Bărbatul a scăpat cu viață

Sursa: Captură YouTube New York Post - colaj Kanal D

Momentul în care un rechin-tigru uriaș a atacat un caiac condus de un turist în Hawaii a fost surprins pe cameră!

Imaginile surprinzătoare în care rechinul atacă barca pe care se afla turistul au devenit virale, strângând milioane de vizualizări. 

Momentul în care un rechin atacă un turist aflat pe un caiac

Scott Haracuchi, un turist american, se afla pe un caiac în largul coastelor insulei Hawaii atunci când un rechin-tigru imens a sărit din apă și a mușcat din barcă.

Bărbatul filma cu o cameră video aventura sa la pescuit în momentul în care rechinul și-a făcut apariția.

În seria de imagini surprinzătoare, rechinul uriaș s-a întors către caiac înainte de a se arunca în direcția bărbatului.

Citește și: Cine este bărbatul de 59 de ani ucis de rechin în timp ce înota în mare, în Noua Caledonie. Martorii de pe plajă au privit îngroziți scenele terifiante

Cu gura larg deschisă, rechinul a mușcat din caiac, iar turistul a țipat de spaimă încercând să scape de pericolul morții. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scott a relatat, pentru postul local KITV, a declarat că a auzit un sunet ascuțit în preajma lui, după care a fost foarte aproape să cadă în apă.

Au urmat câteva secunde de spaimă în care rechinul a mușcat din partea solidă a caiacului în încercarea de a-l destabiliza. Pescarul și-a exprimat recunoștința că a supraviețuit după această întâmplare.

O româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt

În iulie 2022, când era într-o vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt, o turistă de origine română a devenit victima unui atac mortal al unui rechin.

Românca, pe numele ei Roxana Donișan, cumpărase două pachete de vacanță în Egipt, prinse în ultimul moment, pentru a sta mai mult timp la Marea Roșie.

Citește și: Ce se întâmplă acum în locul în care a fost ucisă Roxana Donisan. Imagini neasteptate surprinse de localnici la locul tragediei

La aproape 600 de metri de locul în care a avut loc tragedia în care românca a murit, o turistă din Austria a fost, la rândul ei, atacată de un rechin, provocând panică și șoc în rândul sutelor de oameni care se uitau neputincioși la scenele înfiorătoare.