VIDEO Momentul în care un tânăr de doar 23 de ani s-a aruncat în fața unui autobuz pe bulevardul Magheru

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 mai 2023, 21:34

Momentul în care un tânăr de doar 23 de ani s-a aruncat în fața unui autobuz pe bulevardul Magheru

Sursa: PixaBay/tiktok @imaginea.romaniei.tv - colaj Kanal D

Un eveniment șocant a avut loc în centrul Capitalei.

Un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a aruncat în fața unui autobuz care se afla în mers, pe un bulevard din București. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a autovehiculului. Din fericire, tânărul străin a scăpat ca prin minune de ghearele morții.

Motivul pentru care tânărul s-a aruncat în fața autobuzului

Camera de bord a autobuzului a surprins imaginile șocante de pe bulevardul Magheru.

Incidentul a avut loc la 07:00 dimineața, când șoferul STB mergea pe prima bandă către următoarea stație. Potrivit unor surse, se crede că gestul ar fi fost premeditat.

Citește și: „Hai, zi ceva! Scoate un sunet, te rog!”. Copil de trei ani, salvat în ultima clipă de un polițist de doar 22 de ani

Șoferul n-a reușit să evite impactul, deoarece gestul bărbatului a fost foarte brusc. Bărbatul s-a lovit cu brutalitate de parbriz și a fost aruncat pe șosea. Incidentul s-a soldat cu fisuri la parbrizul autobuzului, care s-a împrăștiat pe asfalt.

„Când a sărit el de pe trotuar nu cred că fugea de nimeni din ce am văzut”, a declarat un martor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

@imaginea.romaniei.tv Șoc și groază în trafic! Accident șocant un bărbat se aruncă în fața unui autobuz, pe bd. Magheru, din București #asociația_profesională_a_transportatorilor_apt #autobuz #accident #ivan_tudor_florian #șoc_și_groază #whistelblower #avertizor_de_integritate #trafic ♬ suono originale- pier

Bărbatul a scăpat cu răni ușoare

Bărbatul a fost dus la Spitalul Floreasca și a primit îngrijirile medicale necesare. Din fericire, a suferit doar câteva răni minore și a fost externat imediat. Pentru că este cetățean străin, a fost preluat de angajatorul său din România.

„Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, a declarat Oana Pîrvan, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.  

Citește și: Motivul pentru care tânărul de 18 ani din Medgidia a furat o locomotivă. Ce le-a spus individul anchetatorilor

Se va desfășura o anchetă pentru a stabili motivele care l-au împins pe bărbat la acest gest și se va afla dacă a intenționat să-și ia viața sau dacă a consumat substanțe interzise înainte să recurgă la acest gest.

Un bărbat din Târgoviște s-a sinucis tăindu-se cu un cutter la gât

Pe 14 decembrie 2022, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Târgovişte, s-a sinucis tăindu-se cu un cutter în zona gâtului, conform Inspectoratului Județean de Poliție Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Avram Iancu din localitate, un bărbat şi-ar fi provocat răni cu un cutter, în zona gâtului.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat în apartament trupul neînsufleţit al unui bărbat de 32 de ani”, a declarat IPJ Dâmboviţa.