VIDEO Momentul uluitor în care un rechin alb atacă un scafandru! Totul a fost surprins de camere

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 apr 2023, 04:30

VIDEO Momentul uluitor în care u mare rechin alb distruge o cușcă de scufundări! Deasupra ei stătea un scafandru

Sursa: Captură YouTube CNN

Jimi Partington a vrut să facă scufundări cu rechinii mari albi pentru a depăși stresul post-traumatic provocat de un atac aproape fatal în 2020, dar lucrurile nu au mers atât de bine.

Expertul britanic în scufundări cu rechini, Jimi Partington, a supraviețuit unei întâlniri aproape fatale cu un mare rechin alb în 2020.

În încercarea de a depăși tulburarea de stres post-traumatic pe care a dezvoltat-o în urma incidentului, el s-a aventurat din nou în adâncuri pentru un nou documentar, dar lucrurile n-au mers așa bine atunci când un mare rechin alb s-a izbit de cușca sa.

Momentul în care un rechin atacă un scafandru, filmat

În filmare, în loc să folosească o cușcă metalică standard, Partington folosește o cutie de Perspex.

Rechinul pare a fi curios în legătură cu cutia și cu ceea ce ar putea fi în ea. Poate fi văzut înotând până spre cutie, după care o atinge, întorcându-se rapid.

Citeste si: Întâmplare înfricosătoare: Un diavol de mare uriaș a sărit la bordul unei bărci.” Suntem devastați, niciunul dintre cei 4 nu a supraviețuit!”

„Am avut deja două lovituri acum, care par destul de intenționate”, exclamă Partington.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dintr-o dată, rechinul înoată în sus, țintind direct spre fundul cutiei și o sparge.

Cu gura larg deschisă, acesta rupe cutia în bucăți, dar ratează corpul lui Partington cu câțiva centimetri.

Jimi Partington studiază rechii de peste 10 ani

„Mi-am petrecut ultimul deceniu în apă observând și studiind marii albi, fără niciun incident, așa că, evident, această întâlnire a fost o adevărată surpriză!”, a declarat scafandrul.

„Cred că rechinul a fost pur și simplu curios de ce se afla acolo, așa cum investighează ei obiectele, lovindu-se și uneori mușcând. Vedem acest tip de comportament cu caiace, plăci de surf și chiar cu bărci.

Citeste si: Ce se întâmplă acum în locul în care a fost ucisă Roxana Donisan. Imagini neasteptate surprinse de localnici la locul tragediei

Am ales să mă pun în acea poziție și am fost conștient de riscuri. Vestea bună: nu am fost rănit și, din fericire, nici rechinul nu a fost rănit”, a declarat Partington pentru People.

„Am reușit să filmăm această întâlnire și este probabil cea mai spectaculoasă secvență din istoria Săptămânii rechinilor.

Este, de asemenea, miraculoasă, pentru că atunci când Jimi a fost lovit de rechin, nu s-a ales cu nicio zgârietură pe el.

De fapt, a trebuit să înoate pentru a-și salva viața până la barcă, dar a fost bine”, a declarat Jeff Kurr.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.