VIDEO Nou dezastru natural în Turcia, după cutremurele devastatoare! Minim 13 persoane au murit în urma unor inundații cauzate de ploile torențiale

Author: Lavinia Medrea

Minim 13 persoane au murit în urma unor inundații cauzate de ploile torențiale

Sursa: Twitter @TRTWorldNow

Minim 13 persoane au decedat după inundațiile devastatoare care au avut loc în Turcia. Revărsările au avut loc în zonele afectate de cutremure.

Inundațiile au avut loc în provinciile Sanliurfa şi Adiyaman din sud-estul Turciei, din cauza ploilor torențiale. Cel puțin 13 persoane au decedat în urma potopului. 

Inundații devastatoare în Turcia, soldate cu minim 13 morți

În districtul Tut din Adîyaman, un container a fost luat de ape, iar un bărbat care se afla în el a murit. Alte trei persoane au fost date dispărute, relatează stirilekanald.ro.

În zona respectivă, mii de persoane stau în corturi și containere după ce au rămas fără casă din cauza cutremurelor devastatoare.

În Şanlîurfa, pompierii au găsit, în subsolul unui bloc, dintr-un alt cartier, cinci cadavrele. Conform primelor informații, este vorba de cetățeni sirieni.

Citește și: Mii de oameni, printre care și români, au rămas blocați în inundațiile din Spania. Aeroportul din Valencia a fost paralizat

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mai mulți salvatori și scafandri s-au mobilizat și au început căutările pentru a găsi persoanele luate de potop. 

Mașinile de pe străzi au fost acoperite cu moloz, iar drumurile au devenit râuri, în urma inundațiilor devastatoare.

Christian Atsu a fost găsit mort, la 12 zile după cutremurul devastator din Turcia

Christian Atsu, fostul star din Premier League, a dispărut după cutremurul devastator din Turcia și Siria, iar moartea sa a fost confirmată sâmbătă dimineață, pe 18 februarie. 

Fostul fotbalist din Premier League, care a jucat atât pentru Newcastle United, cât și pentru Chelsea, a dispărut în urma cutremurului devastator din Turcia și Siria de luni, 6 februarie 2023.

Trupul său a fost descoperit pe 18 februarie, dimineața.

Citește și: Cutremur, luni, în România. Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut

„Am o greutate pe inimă că trebuie să anunț că, din păcate, corpul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață. Cele mai profunde condoleanțe merg la familia sa și la cei dragi. Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor pentru rugăciunile și sprijinul lor.

Vă rog ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, toată lumea să respecte intimitatea familiei, în aceste momente foarte dificile”, a declarat agentul lui Christian Atsu, Nana Sechere.