VIDEO - Razboi la Puterea dragostei: cele doua Andree s-au incaierat si a fost nevoie de interventii. Oprica in lacrimi, in culise

Autor: L.S.
Actualizat: 16 mar 2020, 11:27

Andreea Pirui si Andreea Oprica s-au incaierat si a fost nevoie de interventii ca cele doua sa fie separate. Oprica este in lacrimi, Pirui a explodat ca un vulcan

Razboi total la Puterea dragostei! Andreea Pirui si Andreea oprica sunt intr-un conflict major dupa cele intamplate in cea mai recenta gala. Cuvintele grele si jignirile pe care si le-au aruncat cele doua se pare ca au continuat si dupa incheierea filmarilor, la hotel, iar astazi, cele doua Andreea au redeschis razboiul.

Nimeni nu se astepta insa ca cele doua sa sara la bataie si sa fie nevoie de interventia stuff-ului.

Avem materialul video in care se vede totul!

Andreea Pirui si Andreea Oprica sunt in conflict deschis dupa ce si-au adus injurii reciproc si si-au aruncat cuvinte care nu pot sa fie reproduse. Niciuna dintre cele doua nu a reusit sa stinga conflictul, iar in emisiunea de astazi spiritele s-au incins din nou pana la punctul de explozie.

Cele doua nu si-au mai putut stapani nervii, iar stuff-ul de la Puterea dragostei a trebuit sa intervina si sa le separe pe cele doua.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile cu ce s-a intamplat astazi:

Citeste si: Ligi si Turcu formeaza un nou cuplu? Ce mesaj i-a lasat aceasta pe o retea de socializare: ''Principalul motiv pentru care...''

Citeste si: Ce mesaj are iubita lui Iancu Sterp, concurent Survivor Romania, dupa ce ea a ramas singura acasa

Citeste si: Bianca si Livian, scandal urias in Gala: "Ma faci sa par maniac"! De la ce a plecat totul

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.