VIDEO Roxana Vasniuc sustine ca tatal copilului ei a agresat-o fizic: "M-a batut, m-a tras de par!" Ionut a facut publica o inregistrare cu ceea ce s-a intamplat in acea zi! Imaginile te pot afecta emotional

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:58

Roxana Vasniuc sustine ca ar fi fost batuta de tatal copilului ei, chiar in fata micutei. Prezentatoarea TV este inspaimantata de ceea ce i s-ar putea intampla si a decis sa-si faca publica povestea.

"Am considerat ca am gasit barbatul potrivit. Nu sunt genul de persoana care sa cred in povesti, dar nu mi-am imaginat niciodata ca voi trai o trauma, un cosmar doar de dragul de a avea un copil si pe tatal lui alaturi. Din momentul in care am ramas insarcinata atitudinea lui s-a schimbat fata de mine. Era mai agresiv verbal.

Atunci nu a fost si fizic. In 5 luni si jumatate am plecat pentru prima data de acasa.

El e putin mai mic decat mine, barbatii se maturizeaza mai greu, poate nu si-a dorit cu adevarat o familie. Atunci l-am iertat pentru prima data. Si in aceasta perioada a fost putin agresiv. Atunci jignirile nu erau cum sunt acum. Erau vorbe dure. El tot timpul avea impresia ca nu si-a trait suficient viata. L-am inteles. Pe la 7 luni si jumatate iarasi a fost un episod", a declarat Roxana Vasniuc pentru WOWbiz.

"Nu-i convenea nimic din ce faceam.
Nu-i ajungeau niciodata banii. Nu i se parea normal sa-l pun sa ia o paine. Cand eram insarcinata in 7-8 luni, aveam risc de nastere prematura, si eu dadeam cu aspiratorul, mutam mobila", a adaugat prezentatoarea TV.

Afla mai multe detalii despre scandal pe site-ul WOWbiz.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”