[Video] Singurul mod in care poti manca fast-food fara sa te ingrasi!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 08 oct 2018, 17:37

Detaliul care iti salveaza silueta

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca mancarea e tip fast-food – hamburger, pizza, shaorma – este nociva pentru sanatate daca este consumata in mod regulat. Aceste alimente sunt pline de grasimi nesaturate ce pot duce la cresterea riscului aparitiei bolilor cardiovasculare si a diabetului. Ca sa nu mai vorbim de impactul negativ pe care il are asupra siluetei, cele mai multe feluri de mancare de tip fast-food fiind adevarate bombe calorice.

Ei bine, ca orice lucru care nu trebuie facut in exces, e bine de stiut ca putem consuma acest gen de alimente daca o facem cu moderatie si daca alegem variantele cele mai “sanatoase” din meniurile restaurantelor. Iata care sunt cele mai bune alegeri pe care le putem face cand comandam mancare de tip fast-food, pentru a nu risca acumularea kilogramelor nedorite.

  • McDonald’s

Hamburger simplu – 250 calorii, 8 g grasimi, 2 g fibre, 13 g proteine.

  • Subway

Veggie Delite – 230 calorii, 2.5 g grasimi, 5 g fibre, 8 g proteine.

  • Taco Bell

Crunchy Taco – 170 calorii, 10 g grasimi, 3 g fibre, 8 g proteine.

  • KFC

Bucati de pui Kentucky, piept sau copan, per 100g – 240 calorii, 2.9

g grasimi, 18 g proteine.

  • Pizza

Pizza Margherita, 1 felie – 170 calorii, 9 g grasimi, 1.6 g fibre, 4.5 g proteine.

Pizza Hawaiana, 1 felie – 210 calorii, 7 g grasimi, 2 g fibre, 9 g proteine.

Pizza Vegetariana, 1 felie – 230 calorii, 7 g grasimi, 2.6 g fibre, 9 g proteine.

  • Shaorma de pui

Mica (270g), fara cartofi si maioneza, compusa doar din lipie, carne de pui, varza, ceapa, castraveti murati si un pic de ketchup – 351 calorii, 4 g grasimi, 31 g proteine.

Iar daca tot alegeti sa nu renuntati la aceste feluri de mancare delicioase, dar periculoase pentru silueta, va recomandam un set de exercitii fizice care va vor mentine in forma si va vor ajuta metabolismul sa arda mai rapid caloriile ingerate.