Video SOCANT! Inregistrarea cu momentul uciderii interlopului Sandel Serbu, facuta PUBLICA

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 17:05

Momentul in care interlopul brailean Sandel Serbu a fost ucis, in toamna anului 2017, intr-un oras situat in estul Londrei a fost facut public de politia britanica.

Interlopul a fost ucis in urma unei batai care a avut loc pe o strada din orasul britanic Ilford, situat in estul Londrei. Crima a avut loc in toamna anului 2017 si trei persoane au fost condamnate recent pentru fapta savarsita, relateaza publicatia Daily Mail. Grupul de atacatori a fost alungat de o ambulanta care trecea prin zona. Sandel Serbu a fost transportat la spital, dar a murit la doar cateva ore din cauza ranilor grave suferite la cap.

Autoritatile au ajuns la concluzia ca atacul a fost o razbunare pentru o alta bataie petrecuta cu doua luni inainte. Trei romani au fost condamnati luni la un total de 64 de ani de inchisoare. Razvan Vladescu, in varsta de 27 de ani si fratele sau, Araman-Nardi Stoica, in varsta de 25 de ani, au fost gasiti vinovati de crima cu premeditare si posesie de arme albe.

Un al treilea roman, Ionut Vasile, in varsta de 28 de ani, a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.