VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 oct 2024, 15:36
video Foto(4)

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Moldo și Antoni au un conflict aprig după ce Antoni a făcut-o pe Criss să plângă.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Moldo se aprinde după ce Antoni o face pe Criss să plângă.

Citește și: Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

Conflict aprig între Antoni și Moldo

În materialul video de mai jos, vedem cum Criss își varsă amarul în brațele lui Moldo după ce Antoni l-a atacat și, fără să fie conștient, a jignit-o indirect pe Criss.

Citește și: Despărțire în ”Casa Iubirii”? „M-am săturat”. Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca și Patrick. De la ce a pornit totul

În momentul în care concurenții sunt chemați în casele lor, Patrick întreabă de ce plângea Criss și, în timp ce Moldo încearcă să explice situația, Antoni pune toate armele din dotare pe concurent și începe să-l jignească și să-l ironizeze.

„Moldo, nu încerca să mă iei tu pe mine cu jigniri, pentru mine ești...

(n.r.: îl jignește). Mă cobor să port discuții cu tine, vii cu jigniri, pe mine nu mă impresionezi cu nimic și nu știu dacă ai impresionat tu vreodată, și la femei mă refer! Nu știu pe cine ai impresionat tu vreodată. Nu că mă cred eu Alain Delon, dar tu ești Mr. Bean pe cucerit!”, spune Antoni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Moldo își pierde cumpătul din cauza comportamentului lui Antoni și îi dă fără ezitare replica, supărat pe faptul că a jignit-o pe fata cu care se află într-o cunoaștere.

„Ai făcut-o pe fata aia în ultimul hal în ultima relație! O faci și pe fata asta la fel (n.r.: pe Criss)! Asta știai să faci, s-o înjuri în fiecare zi! Taci din gura aia!”, spune Moldo.

Antoni nu se liniștește și începe să-i arunce diminutive înjositoare lui Moldo, moment în care acesta își pierde toată răbdarea și îl jignește, deși Patrick, liderul casei, i-a rugat să-și controleze limbajul.

„Ești un... (n.r.: jignire), îți zic din tot sufletul meu!”, exclamă Moldo.