VIDEO Tatal Ancai a facut mare circ in direct! A amenintat ca o omoara pe Loredana Chivu! "Ii iau beregata! Fac 25 de ani de puscarie, ma mananca viermii acolo, dar scap de ea"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Barbatul a povestit ca a luat-o pe Anca de acasa de la sotul ei, in urma cu mai multi ani, dar pana la urma bruneta s-a intors la Strehaia, la insistentele socrilor ei.

Tatal Ancai este foarte suparat! Nu poate sa se obisnuiasca cu ideea ca fiica sa a fost umilita de Leo de la Strehaia si a declarat razboi. "Se duc, dar se intorc acasa, la familie. Am vrut sa o iau, sa nu le-o mai dau! Dar a venit ala batran si a dat-o nevasta-mea inapoi pe Anca", a spus Gheorghe la WOWbiz.

Socrul lui Leo este suparat rau si pe Loredana Chivu.

A amenintat ca o omoara daca pune mana pe ea.

"Fac 25 de ani de puscarie, dar scap de Loredana Chivu, mananc carne din ea. O termin, scap de ea cum o prind. Sa ma manance viermii in puscarie. Incep cu tine, Leo. Ii iau gatul, beregata. Aia e dupa centura, macar de te incurcai cu o fata frumoasa, sa stea dreapta. Una buna nu ai luat.
Ramaneti amandoi fara beregata"
, a tunat el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(Sursa: WOWbiz)