VIDEO. Un barbat a cheltuit 60000$ ca sa-i faca sotiei bucataria de vis… Cum sa nu repeti greseala

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 02:09

Sotia lui a fost plecata in vacanta timp de o saptamana. El si-a zis ca este momentul ideal sa-I faca o surpriza de zile mari: bucataria mult-visata de aceasta.

Doua masini de gatit, doua masini de facut cafea, o masina de facut gheata, o bucatarie cu insula la comanda si totusi, reactia ei a fost asta:

 

Ce nu trebuie sa-ti scape ca sa-ti faci iubita fericita:

Bucataria este, de departe, teritoriul doamnei tale asa cum canapeaua din fata televizorului este al tau.

Cum tie nu ti-ar placea sa-ti dispara masuta pe care iti intinzi agale picioarele la meci si suportul de ziare de langa ea, asigura-te ca ceea ce crezi tu ca isi doreste coincide cu ceea ce vrea ea de fapt.

 

1. Minte-o ca sa obtii informatii pretioase

Pentru asta ai nevoie de o minciuna nevinovata si de o lista.

Spune-i ca te gandesti sa renovati bucataria vara care vine si ca trebuie sa faci niste calcule de pe acum. Trece pe foaie toate detaliile mai mult sau mai putin importante (culoare, material, stil, functionalitate, asezare in spatiu etc).

 

2. Pune ruleta la treaba si apoi cere ajutorul specialistilor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu

prima plecare a iubite intr-o vizita sau delegatie de cateva zile, scoate ruleta, masoara bucataria, ia foaia cu dorintele ei si mergi cu ea la specialisti ca sa iti simplifici misiunea.

 

3. Fa o investitie accesibila, cu beneficii pe termen lung

Specialistii iti vor prezenta cea mai buna solutie care bifeaza dorintele iubitei si vor avea in vedere si optimizarea spatiului.

Mai mult, investitia pare minora in comparatie cu beneficiile. Spre exemplu, o bucatarie moderna pe comanda, realizata cu ajutorul specialistilor de la staer.ro, este de aproximativ 60 de ori mai ieftina decat cea pe care americanul a folosit-o ca sa-si surprinda sotia.

 

4. Dezvaluie surpriza printr-o alta surpriza

Femeile sunt incantate de surprize si, mai ales, de acele surprize care le demonstreaza ca barbatii lor le sorb dorintele si vorbele.

Americanul si-a asteptat sotia cu toti prietenii lui in preajma pentru ca voia sa se laude cu isprava lui. Daca vrei sa faci ceva pentru ea, fa-o pana la capat.  Leag-o la ochi si invit-o in casa. In bucatarie: cina pregatita (sau comandata), un pahar de vin bun si sfesnicele aprinse. Asa da mod personal prin care sa ii prezinti bucataria visurilor ei. Cam care crezi ca sunt sansele sa nu fie de-a dreptul incantata?

 

Sursa foto: pixabay.com