VIDEO WOW! Pericol de demolare! O concurenta de la "Te vreau langa mine" si-a masurat bustul imens crezand ca are sanii... prea mici!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Raluca este concurenta la emisiunea "Te vreau langa mine" de la Kanal D, "cartea ei de vizita" constand in bustul urias!

Tanara e dezamagita, intrucat barbatii de culoare pe care ii adora nu sunt atrasi de ea. Motivul banuit de ea e halucinant!

Raluca traieste o "drama"! Concurenta emisiunii "Te vreau langa mine", de la Kanal D, e atrasa doar de barbatii de culoare, insa toti pretendentii din emisiune nu s-au lipit de ea.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16761410/1/media-140430164381671100.jpg
"Poate am sanii prea mari sau poate sunt prea mici pentru ei!", a zis Raluca.

Ca sa o mai linisteasca, Alice i-a propus sa ii masoare bustul pentru a-i arata ca are sanii suficient de mari. Rezultatul a fost unul halucinant. 105 cm, adica peste un metru! "O sa vina si timpul tau!", a incercat Alice sa o linisteasca pe Raluca. VEZI VIDEO DE SENZATIE PE wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.