Videochat fara perdea. Tot ce trebuie sa stie un model incepator!

Author: Oana Iosif

La primii pasi facuti intr-un studio de videochat, vei intalni fete care lucreaza de mult timp in domeniu, care obtin castiguri impresionante, par foarte sofisticate si sigure pe ele. Ele sunt viitoarele tale colege si trebuie sa stii ca intre voi nu va exista concurenta, ci mai degraba te pot ajuta cu sfaturi foarte utile.

Asadar, care sunt lucrurile pe care ar fi bine sa le stii inca de la inceput, pentru a progresa cat mai repede in cariera de model pe site-urile de divertisment pentru adulti?

Nu incerca sa fii perfecta!

Nu trebuie sa iti fie teama sa faci greseli. Mai ales la inceput, este normal sa te descurci mai greu cu aspectele tehnice sau sa spui unele lucruri nepotrivite, in discutiile cu membrii site-urilor de videochat. Nu este o tragedie!

Dimpotriva, fiecare astfel de greseala reprezinta o oportunitate pentru a invata ceva nou si, astfel, a te perfectiona. Se spune ca greseala este omeneasca, dar persistenta in greseala devine diabolica. Astfel, ceea ce conteaza este sa inveti din propriile erori si sa nu le mai repeti.

De altfel, e bine sa mai afli un lucru: nici macar cele mai de succes fete nu sunt scutite de critici! Exista membri care nu le simpatizeaza si care, uneori, exprima acest lucru. Acesta nu este un motiv de suparare. Ei vor merge mai departe, cautand fete care le plac, in timp ce modelul va ramane sa interactioneze cu alti barbati, care ii apreciaza aspectul fizic, personalitatea si conversatia.

Nu imita pe nimeni!

Daca ai vazut ca o fata are succes, asta nu inseamna ca trebuie sa ii imiti stilul vestimentar sau maniera de a conversa. Chiar nu exista o reteta universala pentru reusita, iar daca incerci sa fii altfel decat esti in realitate, nu faci altceva decat sa iti reduci sansele.

De fapt, modelele de videochat care castiga cei mai multi bani si care au obtinut inclusiv premii internationale prestigioase nu au mare lucru in comun, nici din punct de vedere fizic, nici altfel. Printre ele se afla fete inalte si scunde, slabe sau mai voluptoase, blonde, brunete sau roscate, cu o abordare indrazneata sau, dimpotriva, mai degraba timide.

Ele au reusit sa se afirme tocmai deoarece si-au dezvoltat o personalitate de model pornind de la propriile calitati, fara a incerca sa copieze. S-au imbracat si machiat asa cum se simt ele bine, au fost naturale in conversatii, iar aceasta stare de bine ajunge sa se simta si dincolo de camera si sa atraga numerosi admiratori.

Beneficiezi in permanenta de ajutor!

In incercarea de a-ti construi o cariera intr-un studio de videochat, esti in permanența ajutata. Inca din primele zile, o colega trainer iti explica tot ce ai nevoie sa stii despre domeniu, iar in paralel ai ocazia sa urmezi cursuri gratuite individuale de limba engleza, de cultura generala si de machiaj.

De asemenea, echipa tehnica se afla in permanenta la datorie si, atunci cand te confrunti cu o problema, ajutorul va fi acordat in cel mult cateva minute. Prin urmare, este exclus sa pierzi bani din cauza unor probleme cu conexiunea sau cu aparatura video si audio.

Cu timpul, vei acumula tu insati tot mai multa experienta si vei ajunge in etapa in care vei fi capabila sa le oferi altora sfaturi. Pune-te in valoare intr-un studio de videochat si viata va incepe sa iti zambeasca cu multa bunavointa!



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.