Videoclipul cu cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, care a apărut după dispariția micuților. Cei trei frați au transmis un mesaj cutremurător: „Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță la tine”

Autor: Diana Bostan

Un videoclip tulburător cu cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, dispăruți luni seară, a apărut pe internet.

Sursa: Facebook

Un videoclip emoționant cu cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, dispăruți de luni seară în Hunedoara, a apărut recent pe internet, stârnind îngrijorare, dar și controverse.

În imagini, copiii, în vârstă de 7, 9 și 11 ani, își exprimă dorința de a rămâne alături de tatăl lor, acuzând-o pe mama lor că a încercat să îi ia cu forța, notează observatornews.ro.

Citește și: Trei frați de 7,9 și 11 ani au fost pierduți de bonă în Hunedoara. Poliția a cerut ajutorul populației

Cei trei frați susțin că vor să rămână alături de tatăl lor

Un videoclip tulburător cu cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, dispăruți de luni seară în județul Hunedoara, a fost distribuit pe internet, adâncind misterul și amplificând tensiunile din jurul acestui caz.

Citește și: Unde au fost găsiți gemenii Marian și Gheorghe, dispăruți în urmă cu câteva zile din Târgu Jiu. Incredibil ce au putut face cu banii sustrași din casă

Cei trei frați, două fetițe și un băiat, în vârstă de 7, 9 și 11 ani, au fost dați în urmărire națională după ce au plecat din locuința lor din Sântandrei, unde se aflau sub supravegherea unei bone. În videoclip, copiii transmit un mesaj emoționant în care afirmă că nu vor să se întoarcă la mama lor, acuzând-o că a încercat să-i ia împotriva voinței lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Potrivit observatornews.ro, fata cea mare, protejându-și frații mai mici, vorbește direct către mama lor:  "15 octombrie 2024.

Roxana (n.r. mama copiilor), degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia, să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine! Oamenii ăştia ne-au minţit că ne ducem la tatu, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Şi suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine! Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă la tine. Noi vrem cu tati, să fim toţi trei.
Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia să îl contacteze pe tati să mergem la el"
,
 este mesajul transmis de copilă.

Ambii părinți ar fi fost decăzuți din drepturile părintești

Situația este și mai complicată, având în vedere că ambii părinți au fost decăzuți din drepturile părintești în urma unor procese. Tatăl, Adrian Marțian, cunoscut ca un om de afaceri controversat, are o interdicție de a se apropia de copii la mai puțin de 150 de metri.

Fosta soție, Roxana, este și ea implicată într-un proces, fiind acuzată că și-a amenințat copiii, inclusiv cu moartea, conform unor informații judiciare, preluate de sursa menționată anterior.

Citește și: Doi băieți gemeni în vârstă de doar 15 ani, din Târgu Jiu, au plecat la școală și au dispărut în mod misterios. Părinții îi caută disperați

Autoritățile au mobilizat echipe specializate și folosesc inclusiv un câine de urmă pentru a-i găsi pe cei trei minori. Copiii sunt descriși astfel: băiatul, Marțian Antonio Adrian, în vârstă de 7 ani, are o înălțime de aproximativ 1,45 m, cântărește 50 de kg, are ochi căprui și păr brunet, iar fetele, Marțian Rania Adriana și Marțian Raisa Antonia, sunt mai mari și poartă ochelari de vedere. Toți trei au ten deschis și păr lung brunet. Persoanele care au văzut sau cunosc detalii despre locația lor sunt rugate să contacteze autoritățile prin numărul de urgență 112.

Potrivit observatornews.ro, tatăl copiilor, Adrian Marțian, este cunoscut ca un om de afaceri controversat, cu afaceri răspândite în mai multe domenii și țări. Originar din județul Cluj, el a fost implicat în trecut și în fotbal, ca patron al echipei UTA Arad, și a avut o relație profesională tensionată cu fostul fotbalist Adrian Mutu.