Videoclipul postat de echipa lui Călin Donca! Care este situația juridică a milionarului din Brașov: „Face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 oct 2023, 12:07

Videoclipul postat de echipa lui Călin Donca! Care este situația juridică a milionarului din Brașov: „Face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția”

Sursa: TikTok

Călin Donca va rămâne în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile, potrivit Tribunalului Brașov. Echipa sa, însă, lucrează din răsputeri și este alături de milionar.

Călin Donca a fost arestat în urmă cu o lună, pentru construirea a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. 

Care este situația juridică a milionarului din Brașov

Echipa lui Călin Donca vine cu lămuriri în ceea ce privește situația juridică a milionarului. Aceștia încurajează lumea să nu mai judece și să aștepte să se facă dreptate în cazul acestuia, care ar fi nevinovat. 

Citește și: Ipostaza în care au fost surprinși Pescobar și șeful ANPC: ”Eu recunosc” Ce a decis Horia Constantinescu în urma unui nou control

„Pentru corecta informare a publicului în legătură cu situația juridică în care se află Călin Donca, facem următoarele precizări.

În privința lui Călin Donca s-a dispus prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile, raportat la etapa incipientă a urmăririi penale, care presupune strângerea de probe în vederea aflării adevărului și lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Astfel, cum am mai precizat, arestarea preventivă reprezintă doar o măsură preventivă care se poate dispune temporar prin rațiuni procedurale, fără atingere a prezumției nevinovăției, de care Călin Donca beneficiază până la soluționarea definită a cauzei penale. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La acest moment procesual nu se poate stabili vinovăția lui Călin Donca, care înțelege să uzeze de toate componentele dreptului la apărare, fiind primul interesat să contribuie la aflarea adevărului în cauză. 

De asemenea, facem în continuare apel la corecta înțelegere a faptului că procesul penal nu se poate desfășura în mass-media. Călin Donca are încredere totală în justiție și împreună cu apărătorii săi, face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil,” a

fost mesajul postat de echipă pe TikTok.

@calin.donca

SITUAȚIA ACTUALĂ A LUI CĂLIN DONCA

♬ original sound- Calin Donca

Echipa lui Donca muncește din răsputeri pentru afacerile milionarului

Planurile milionarului  Călin Donca  nu se opresc aici. De curând, echipa afaceristului a postat un filmuleț în care se reflectă munca celor care lucreazp pentru p roiectul parcului fotovoltaic.

Citește și: “Dacă merg la unghii, îi iau pe toți 5 cu mine” Orianda Donca arată impecabil, deși are grijă singură de cei 5 copii. Care este secretul ei

„Bine ați venit în viitorul energiei. Suntem bucuroși să vă prezentăm parcul fotovoltaic în construcție: S6, 7, 8, 9 și 10. Un loc unde visele devin realitate și viitorul strălucește mai luminos ca niciodată. Echipele noastre lucrează zilnic cu drag și spor spre finalizarea lui. Aici, puterea soarelui urmează să fie transformată în electricitate, cu ajutorul celor mai avansate panouri solare, care au una dintre cele mai ridicate eficiențe de pe piață,” au scris oamenii din echipa lui Donca.