Videoclipul trist postat de Deea Maxer, după divorțul de Dinu Maxer. Semnele evidente că încă suferă după fostul soț

Author: Andreea Buinoschi

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat, după 18 ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, doar că acest lucru se pare că este dificil pentru ambele persoane.

Deea Maxer și Dinu Maxer au format, timp de aproximativ două decenii, un cuplu extrem de îndrăgit și de apreciat de fanii lor. Cu toate acestea, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deoarece lucrurile între ei nu mai erau deloc așa cum ar fi trebuit.

Semnele evidente că Deea Maxer încă suferă după Dinu Maxer

Deea Maxer a fost mai rezervată în declarații decât Dinu Maxer.

La doar o zi după ce au anunțat că divorțează, zvonurile despre cauzele care i-au adus în acest punct au început să apară.

Văzând că nu sunt cele reale, Dinu Maxer a mers într-o emisiune televizată, acolo unde a vorbit despre ceea ce i-a adus în situația de a se despărți.

Acesta a precizat că iubirea care se transformase într-una platonică a fost vinovată pentru despărțirea lor, deoarece sentimentele nu mai erau atât de puternice pe cât au fost la început.

Deea Maxer i-a mulțumit acestuia pentru sinceritatea de care a dat dovadă și, din acel moment, niciunul dintre ei nu a mai făcut vreo declarație despre cele întâmplate.

Citește și: Dinu Maxer, alături de o femeie misterioasă când a probat rochia de mireasă, la scurt timp după divorțul de Deea Maxer: „O să fie o surpriză”

Cu toate că Deea Maxer nu a făcut nicio declarație oficială, mesajele pe care le postează în mediul online arată că și ea suferă, deși se afișează mereu cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mesajul postat de Deea Maxer despre sentimentele care o încearcă în prezent

De curând, artista a postat un video în care apare afară, plimbându-se, iar, pentru fundalul audio, a ales unele cuvinte de încurajare care par să vorbească despre ceea ce ea simte în aceste momente.

Deși, conform fostului partener, ea este cea care și-a dat prima verigheta jos, se pare că nici pentru ea despărțirea nu este una ușoară și mai are nevoie de ceva timp până în momentul în care va depăși totul.

Cu toate acestea Deea, Maxer este încrezătoare în viitor și este convinsă că lucrurile se vor așeza foarte bine și pentru ea. În prezent, artista se concentrează asupra copiilor și asupra proiectelor profesionale pe care le are, lăsând timpul să vindece toate rănile.

Citește și: „Este vorba doar despre priorități”. Deea Maxer, mesaj cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer. Ce a spus vedeta

Comunitatea pe care o are în mediul online își arată sprijinul pe care i-l poartă în fiecare zi și o felicită pentru curajul de care a dat dovadă.

„Hei, fetiță, ascultă! Am nevoie să-mi faci o favoare și să încetezi ceea ce faci.

Vreau să respiri și să numeri până la trei. Unu, doi, trei. O să fii bine! Această furtună va trece. Ești puternică, frumoasă, independentă! Tu poți”, au fost cuvintele alese de Deea Maxer.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?