Viitorul ginere al lui Gică Hagi i-a fost alături la deschiderea noului hotel! Thomas Ferfelis a fost însoțit de mama și sora lui

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 sep 2024, 11:23

Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Sursa: Captură KANAL D

Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi, încearcă să se apropie de fostul fotbalist și să fie alături de el în momentele importante ale vieții sale.

În cadrul ediției de marți, 10 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au discutat despre cererea în căsătorie a fetei lui Gică Hagi, dar și despre momentul în care Thomas Ferfelis a venit în România pentru a îl susține pe fostul fotbalist. 

Thomas Ferfelis i-a fost alături lui Gică Hagi la deschiderea noului hotel

Thomas Ferfelis nu ratează nicio ocazie de a îi fi alături viitorului său socru, chiar dacă acest lucru înseamnă să călătorească foarte mult.

La data de 4 septembrie a avut loc un mare eveniment pentru Gică Hagi, fiind ziua în care a inaugurat noul lui hotel de la Ovidiu și extensia acestei baze. Gică Hagi ar fi investit aproximativ 8 milioane de euro pentru acest hotel, alături de extensia lui, astfel încât să le ofere vizitatorilor toate condițiile, precum o sală de forță ultramodernă, sală de mese, săli de lectură și un muzeu, potrivit libertatea.ro.

În ziua cea mare nu a lipsit de lângă el fiica lui, Kira Hagi, dar și viitorul ei soț, Thomas Ferfelis, alături de mama și sora lui. Kira Hagi a decis ca în cadrul acestui eveniment să poarte un tricou pe care să scrie „Farul Forever”. O poză de familie a fost de nelipsit în cadrul acestui eveniment, astfel Thomas Ferfelis a fost capturat pentru prima oară alături de viitorul socru, Gică Hagi.

Citește și: Cu ce s-au îmbrăcat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea lor de logodnă din Constanța! Fotografii spectaculoase de la eveniment

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Acesta a fost primul eveniment în care Gică Hagi a fost văzut alături de viitorul lui ginere, iar Teo Trandafir și Ilinca Vandici au dezbătut subiectul în cadrul emisiunii „Follow us!”. Cele două vedete Kanal D au adus în discuție sentimentul de mândrie pe care îl poartă Gică Hagi acum că Ianis și Kira sunt „la casele lor”, dar și schimbarea pe care acesta o va avea de la socru mare la socru mic. 

Urmăriți discuția despre Kira Hagi și logodnicul ei, Thomas Ferfelis, mai jos:

Locul inedit în care a fost cerută în căsătorie Kira Hagi

Anul 2024 este unul extrem de important pentru familia lui Gică Hagi. Ianis Hagi și-a unit destinul cu femeia pe care o iubește, iar Kira a fost cerută în căsătorie la o scurtă perioadă după nunta fratelui său.

Kira Hagi are o frumoasă poveste de dragoste cu Thomas Ferfelis, iar în timp ce aceștia se aflau în vacanță, în Grecia, la Salonic, acesta a cerut-o în căsătorie, iar Kira a acceptat inelul de logodnă.

Locul nu a fost ales la întâmplare, Grecia reprezintă o țară foarte importantă pentru viitorul soț al Kirei Hagi, acesta având rădăcini grecești. Thomas Ferfelis a decis la țara sa natală să fie începutul poveștii sale de dragoste.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.