Vijeliile au facut prapad in tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Daca pentru unii, furtuna de aseara a adus zambetul pe buze dupa zile in sir de canicula, pentru altii a adus numai necazuri.

Sase masini au fost serios avariate in Targoviste, dupa ce acoperisurile unor blocuri au fost smulse de vantul puternic si aruncate in parcare. Pompierii au lucrat zeci de minute pentru a aduna tabla cazuta in parcarile dintre blocuri. Pe langa masinile distruse, vijelia a rupt si un arbore de pe Drumul National 72 A. Traficul a fost blocat timp de 15 minute pana cand pompierii au reusit sa degajeze carosabilul. Si in capitala ploaia torentiala de azi-noapte a creat probleme.
Pasajul Unirii s-a umplut de apa in doar cateva minute. Sistemul de canalizare nu a mai facut fata, iar apa s-a acumulat in pasaj, ambele sensuri de mers fiind blocate. Soferii au fost obligati sa circule pe deasupra pasajului sau pe rute alternative.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.