Vin bani grei de la stat! Se întâmplă chiar după alegerile prezidențiale

Autor: A.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 07:55

Mai mulți candidați la alegerile prezidențiale vor încasa sume uriașe de la stat în următoarea perioadă. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) va deconta cheltuielile din campanie pentru cei care au depășit pragul de 3%.

Este vorba despre Klaus Iohannis (PNL), Viorica Dăncilă (PSD), Dan Barna (USR-Plus), Mircea Diaconu (Alianța UN OM), Theodor Paleologu (PMP) și Kelemen Hunor (UDMR).

Ei sunt cei cinci candidați care vor avea cheltuielile de campanie decontate. 

Vin bani grei de la stat! Se întâmplă chiar după alegeri

Cele mai mari cheltuieli de campanie au fost înregistrate de către candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD a beneficiat în campanie de aproape 16 milioane lei. Pe locul 2 în privința cheltuielilor de campanie s-a clasat Mircea Diaconu, cu aproape 15.5 milioane lei.

Iohannis, președintele în funcție al României, a cheltuit în campanie 13 milioane de lei, iar Paleologu și Barna circa 6.5 milioane lei fiecare. 

Kelemen Hunor, candidatul UDMR, a cheltuit în campanie numai 445.000 lei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rezultate provizorii Alegeri Prezidențiale 2019 turul 1

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă vor fi cert în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019.

Potrivit celor mai proaspete rezultate de la Alegeri Prezidențiale 2019, Klaus Iohannis a obținut aproape 38%, iar Viorica Dăncilă peste 22. Iată rezultatele:

Potrivit datelor provizorii furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă (voturi din țară+diaspora), clasamentul este următorul:

 

 

  • Klaus Iohannis: 37,79% (3,471,340 voturi)
  • Viorica Dăncilă: 22,33% (2,051,157 voturi)
  • Dan Barna: 14,94% (1,372,707 voturi)
  • Mircea Diaconu: 8,86%
  • Toader Paleologu: 5,72%
  • Kelemen Hunor: 3,89%

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.