Vin ninsorile, iar temperatura din termometre scade în toată țara. Prognoza meteo ANM joi, 26 ianuarie 2023

Autor: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru joi, 26 ianuarie 2023

Sursa: Unsplash

Iarna pare să își intre în drepturi la final de ianuarie, astfel că sunt anunțate ninsori și temperaturi mai scăzute față de ziua precedentă. Iată prognoza meteo ANM pentru joi, 26 ianuarie 2023.

Dacă până acum am avut parte de o iarnă blândă, cu temperaturi mult peste cele normale, meteorologii anunță ninsori slabe și o răcire a vremii în zilele următoare. Cum arată prognoza meteo pentru ziua de joi, 26 ianuarie 2023? 

Prognoza meteo ANM joi, 26 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va răci în cursul zilei de joi, 26 ianuarie 2023 și va fi închisă la nivelul întregii țări.

În regiunile extracarpatice vor fi precipitații în special ziua, moderate din punct de vedere cantitativ, însă în extindere pe timpul nopții. Ziua de joi va aduce ploi și lapoviță în Dobrogea și în Bărăgan, în timp ce în Muntenia, Oltenia și în restul țării sunt anunțate ninsori slabe. Va ninge și se va depune strat nou de zăpadă în Carpații Meridionali și de Curbură.

În centrul, vestul și nord-vestul țării, meteorologii anunță înnorări pe tot parcursul zilei de joi, iar în noaptea de joi spre vineri va mai ninge, în special spre dimineață. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în Muntenia și sudul Moldovei se poate forma polei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla slab și moderat în cursul zilei de joi, iar în regiunile sudice va mai prezenta intensificări de scurtă durată. 

Vremea se va răci joi, astfel că dacă în săptămânile trecute s-au înregistrat maxime chiar și de 22 de grade, acum, temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 7 grade. Minimele se vor încadra -6 și 7 grade. 

Citește și: Vine iarna în România! Va ninge în toată țara la finele săptămânii. Prognoza meteo completă

Vremea în București joi, 26 ianuarie 2023

Vreme închisă și rece se anunță și la București pentru ziua de joi, 26 ianuarie 2023. Vor mai fi precipitații sub formă de ninsoare, însă, treptat, acestea se vor transforma în lapoviță și ploaie. Temperatura maximă va fi de 2 grade.

Noaptea de joi spre vineri aduce ninsori sporadice și o minimă de 1 grad. Vântul va sufla slab și moderat. 

Vremea în Brașov joi, 26 ianuarie 2023

La Brașov, meteorologii anunță că cerul va fi mai mult noros, în timp ce temperatura din termometre nu va depăși 4 grade. În cursul nopții pot să mai apară ninsori sporadice, însă nu va fi vorba despre precipitații însemnate din punct de vedere cantitativ.

Minima din noaptea de joi spre vineri va coborî până în jurul valorii de -2 grade. 

Vremea în Constanța joi, 26 ianuarie 2023

La Constanța se anunță vreme frumoasă joi, 26 ianuarie 2023. Deși cerul va fi noros vor mai fi și scurte perioade cu soare. Maxima din termometre va urca până la 7 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult noros și este anunțată o minimă de 5 grade, mai ridicată decât în restul regiunilor țării. 

Citește și: Un ciclon mediteranean va lovi România. Iarna își intră în drepturi și aduce ger și ninsori