Vin PLOILE? Afla cum va fi vremea marti si miercuri!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:09

Marti, vremea va fi in general inchisa si rece in sud-vestul tarii, unde, mai ales in cursul zilei, va ploua pe arii extinse.

Marti, vremea va fi in general inchisa si rece in sud-vestul tarii, unde, mai ales in cursul zilei, va ploua pe arii relativ extinse, insa doar izolat se mai pot cumula 10...15 l/mp, informeaza Mediafax. In restul teritoriului, valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice acestei date, cerul va fi temporar noros si numai izolat se vor semnala ploi slabe.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sudice si sud-estice, precum si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19...20 de grade in depresiuni, Oltenia si nordul Moldovei si 26 de grade in centru si nord-vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade.

Bucuresti

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general moderat.

Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 12...13 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea va deveni in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si sud-estul tarii, unde izolat va ploua slab, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19...20 de grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 26 de grade, izolat, in nord-vest, iar cele minime se vor incadra intre 2...3
grade in estul Transilvaniei si 17 grade pe litoral.