"Vindecari MIRACULOASE" - Biserica Universala, locul in care se vand iluzii! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 10:20

Sute de suflete ratacite iau calea Bisericii Universale din Bucuresti. Oameni simpli erijati in videcatori miraculosi, presteaza de pe scena bisericii un ritual inspaimantator la prima vedere. In tipete nemiavazute, predicatorii ordona spiritelor si bolilor sa sara din trupul oamenilor.

 Trist e ca multi din cei care calca pragul acestei cladiri, se cred vindecati la secunda si isi intrerup tratamentele pentru boli grave. In timpul slujbelor in locul predicatorului, din cand in cand isi fac loc si manelistii, care presteaza un program artistic pentru cei venitiin cautarea tamaduirii. 

 

Vindecari miraculoase pe banda rulanta! Orice boala, chiar si cancerul sau Sida, se pot trata. Va vine sa credeti? Asta promite cea mai agresiva secta din Romania – Biserica Universala a Imparatiei lui Dumnezeu.

Le spun oamenilor ca Iisus ii vindeca prin credint,a( si le cer sa renunt,e la medicamente. Evident,  tratamentul divin nu este gratis. Costa. Doar disperarea i-a facut pe multi romani sa-i treaca pragul acestor vraci moderni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.