Vine POTOPUL! ALERTA de la ANM! Zonele afectate de avertizare

Author: O.P.
Actualizat: 02 sep 2020, 06:40

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de furtuni şi ploi torenţiale, valabilă în Bucureşti şi 22 de județe până la ora 23.00.

În intervalul menționat în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină.

Citeste si: BREAKING NEWS! PSD a decis cine candideaza la prezidentiale. E oficial

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp, au precizat meteorologii.

Citeste si: Ce a observat un fan pe profilul Siminei: ''De ce mai ai poza cu Jador?'' Incredibil ce a raspuns BRUNETA!

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală valabilă până marţi la ora 23:00, interval în care cerul va fi înnorat, iar temporar va ploua torenţial.

Temperaturile nu vor depăşi 27 de grade Celsius, informează ANM.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: E OFICIAL: se poate iesi la pensie la 48 de ani pentru femei si 50 de ani pentru barbati! Uite ce trebuie sa faci

„Vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă.

Cerul va avea înnorări, temporar va ploua, iar în perioade scurte de timp aversele vor avea caracter torential şi vor fi însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului”, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Temperatura maximă va fi în jur de 27 de grade.